2 december 2014

Vandaag is de eerste dinsdag van december. Dat betekent dat vandaag mijn eerste christmas look online komt. Ik ben dol op de kerst en ik ben dol op het maken van looks. Een ideale combinatie is het om me eigen lekker uit te leven op mijn gezicht. Ik heb gekozen voor groen, met gouden glitters en groene glitters. Ben je benieuwd hoe ik deze look gemaakt hebt? Lees dan zeker verder.
Ik heb een palette van ELF gebruikt voor deze look en twee pigmenten van Ebay. Voor in mijn crease heb ik een bruine kleur gebruikt.
Deze pigmenten gebruik ik voor mijn look.
Als eerste heb ik een bruine kleur in mijn crease aangebracht. Dit heb ik licht aangebracht. Vervolgens heb ik de eerste kleur gebruikt over mijn ooglid. 
De tweede groene kleur heb ik gebruikt vanaf het midden van mijn ooglid tot over de rest van mijn ooglid. De derde kleur heb ik in mijn arcadeboog gedaan. Vervolgens heb ik alles goed geblend met elkaar, zodat de kleuren niet meer zo hard zijn en vermengd zijn met elkaar.
Ik breng mijn eyeliner aan en doe wat mascara op. Dan is het tijd om met mijn gouden pigment te werken. Ik heb een lijntje gemaakt op mijn eyeliner en onder mijn ogen. Groen en goud blijft een mooie combinatie.
Ik breng groene glitters en blauwe glitters aan onder mijn oog en in mijn buitenste ooghoek. Omdat het niet bleef zitten ging het een beetje onder mijn oog zitten, wat ik eigenlijk best wel een leuk effect vindt.
De look is heel vrolijk en feestelijk geworden in combinatie met mijn rode lipjes.
Mijn lipstick is Viva Glam Rihanna van MAC
En zo ziet de look er in zijn geheel uit. Ik vind het een hele mooie en geslaagde look geworden. Perfect voor de kerst. 
Wat vind jij van deze look? 
liefs x

14 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge