23 december 2014

Over twee dagen is het dan eindelijk kerstmis. Maar heb je nog geen idee wat voor look je wilt maken? Misschien haal je inspiratie uit deze look, of misschien uit een andere look die ik gemaakt hebt. Onderin het artikel zie je nog een keer alle looks op een rijtje. 

De producten in de foto hierboven heb ik allemaal gebruikt voor mijn look. Het liefste wil ik jullie alles al vertellen over het prachtige palette waar ik meegewerkt hebt, maar hier komt nog een aparte review over online. Ik heb een zwarte pigment gebruikt en heb twee lipsticks over elkaar heen gedaan voor het perfecte effect. 

Ik breng allereerst mijn oogschaduw basis van MAC aan, mijn Paint Pot. Heerlijk spul is dat. Dan breng ik van de onderste rij de tweede (lichtbruine) kleur aan in mijn crease. Dit blend ik vervolgens goed uit .

Dan breng ik een lichte shimmer wit/roze kleur aan op mijn gehele ooglid. Ik blend weer alles goed met elkaar.
Dan is het tijd voor de kleur onder de witte shimmer kleur. Het is een soort taupe kleur, maar er zit ook een vleugje grijs in. Het is een prachtig kleurtje om te zien in ieder geval. Deze breng ik tot de helft van mijn ooglid aan. 
Dan breng ik nu een donkere kleur in mijn buitenste ooghoeken aan. Ik blend dit een beetje in mijn arcadeboog voor een mooi effect.

Ik waag een poging om met zwarte glitters te werken. Het ging niet zoals ik wou, want de glitters zaten over heel mijn gezicht haha.
Ik waagde nog een poging en deze keer ging het een stuk beter. Er ging nog een beetje lichte glitter overheen, maar ik miste iets. Ik dompte mijn kwastje nog een keer in de glitters, had hem goed natgemaakt en ging er nog een keer overheen. Het effect zie je in de foto hieronder
Het enigste wat je nu nog moet doen, is eyeliner op doen, mascara erbij pakken en erop doen en als je wilt nepwimpers gebruiken. Ik heb nepwimpers opgedaan, maar dat ging met moeite, maar ik heb ze erop gekregen. Ik moet zeggen dat het effect mooi is.
Met mijn ogen dicht ziet de look er zo uit. Ik vind het een prachtige look geworden waar ik echt trots op ben.
Ik heb twee kleuren lipstick over elkaar heen gedaan. Namelijk Twig en Retro. Allebei prachtige lipsticks, maar zodra ik zo samenvoeg, wauw dan word het een heel mooi kleurtje.
En dit is dan de uiteindelijke look geworden. Het is een mooie look geworden, niet al te heftig, maar hij valt zeker op.
Welke van de onderstaande looks vind jij het mooiste? 
liefs x

15 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge