29 september 2015

Ik heb een lipstick verslaving ik geef het toe. Elke keer kom ik wel weer een kleur tegen waarvan ik denk, hé die tint had ik nog niet, of wauw ik heb nog nooit zo’n mooie lipstick gezien. Toen ik bij de ICI Paris was ging ik direct naar de Chanel producten en ik wist al heel snel dat er een mooie Chanel lipstick met mij mee naar huis ging. Mijn eerste ‘echte’ dure lipstick. 

Oké MAC is ook aan de prijzige kant, maar valt bijna in het niets met de prijzen van Chanel. Voor een lipstick van MAC betaal je € 19,50, terwijl je voor een lipstick van Chanel al snel € 34,20 kwijt bent.
Laten we eerst beginnen met mijn Chanel lipstick. Dit is een lipstick uit de Rouge Allure lijn en is dus romig, maar heel intens. Ik heb gekozen voor Pirate 99. Dit is een intense rode kleur en als ik hem op heb, doet hij mij gelijk denken aan Chanel. Want als ik aan Chanel denk, dan denk ik aan rood en dit is voor mij de perfecte rode kleur. De verpakking zelf ziet er al luxe uit met een mooie lettertype. 
Wanneer ik de lipstick uit zijn verpakking haal, valt mij aan de onderkant van de lipstick het teken op van Chanel. Dit geeft mij echt een luxe gevoel en sowieso heb ik een zwak voor mooie, luxe en vooral glimmende dingen.
De lipstick voelt heel fijn aan in mijn handen en je hebt echt het gevoel dat je een wat luxere product beet hebt. Logisch want je betaald er ook aardig wat geld voor. Het leuke is dat deze lipstick werkt met een klik systeem. Je klikt als het ware de huls open. Onwijs leuk bedacht en het geeft mij een speciaal gevoel. 
De kleur zelf is heel mooi. Ik ben dol op rood en draag het daarom ook vaak. Mijn eerste lipstick van Chanel moest dan ook rood zijn. De gouden details die verwerkt zijn in de huls geeft het net wat extra’s. Je betaald er wat voor, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug.
Bij de lipstick kocht ik ook van BE Creative Make Up een lip pencil in de kleur 002 Carmine. Dit is een bijzondere lip pencil, want je hebt naast het potlood er ook nog een kwastje erbij. Twee in één dus.
Aan de ene kant heb je het potlood, die overigens goed past bij mijn Chanel lipstick, maar ook bij een aantal andere lipsticks. Het potlood is romig en dat is prettig met het aanbrengen.
Aan de andere kant heb je het lip kwastje. Normaal gesproken vind ik dit niet zo heel bijzonder, omdat ik zelf al een fijn kwastje hebt. Maar dit kwastje heeft mij echt overtroffen. Hij brengt de lipstick gelijkmatig aan en voelt ook nog eens zacht aan. 
Tijd om de producten eens goed te testen. Allereerst heb ik hier een swatch. Links zie je de lipstick en je ziet gelijk hoe romig hij is. Rechts zie je het lip pencil en zowel de lipstick als het pencil hebben allebei een intense kleur en het pigment ziet er goed uit!
Allereerst breng ik uiteraard het potlood aan. Ik zou het potlood ook zo kunnen dragen, want de kleur is geweldig!
Vervolgens breng ik mijn geliefde Chanel lipstick aan en de combinatie van deze twee producten ziet er mooi uit. Door het lip pencil ziet de lipstick er nog intenser uit. Met het kwastje heb ik de lipstick verder gelijkmatig aangebracht en geloof mij ik ben verkocht!
Uiteraard heb ik nog een full-face foto van het resultaat. Zoals je misschien wel kunt raden, ben ik verkocht, verliefd en helemaal in de wolken. Sinds ik deze twee producten heb, draag ik ze regelmatig. 
Het lip pencil kost € 7,99 en de lipstick € 34,20. Mocht je deze producten nou graag hebben? Momenteel kan je de Chanel lipstick kopen voor € 30,00 ongeveer. Er zijn namelijk regelmatig leuke acties.
Heb jij ook een Chanel lipstick?


13 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge