29 augustus 2014

Mijn vakantie zit er helaas al bijna op, maar ik heb echt super leuke dingen gedaan in mijn vakantie. Deze week is het zomerfeesten in Gorinchem en vanavond ga ik er weer heen. Gezellig dansjes en drankjes doen met mijn lieve vriendinnen. Maar als je naar een feest gaat, hoort daar natuurlijk de perfecte lipstick bij. Nu heb ik die gevonden en het is ook nog een budget lipstick. Ik heb het over de Catrice ultimate colour MATTador 350 lipstick. Deze lipstick is geweldig voor een avondje uit, maar ook voor overdag.
Ben je benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder.

Onlangs heeft Catrice haar schappen vernieuwd en MATTador heeft ook een plekje in het nieuwe assortiment. Zoals de naam MATTador al zegt, is dit een matte lipstick. Ik wou graag nog een mooie rode lipstick en ik zag deze en was eigenlijk meteen verkocht. Normaal gesproken swatch ik de lipsticks altijd voordat ik ze mee naar huis neem, maar deze keer waagde ik het erop. Ik heb geen moment spijt ik dat ik deze mee naar huis hebt genomen. Tegenwoordig draag ik hem heel vaak en is voor mij de perfecte lowbudget rode kleur.

De onderkant zegt al een beetje wat voor kleur dit is. Vaak wijkt de kleur wat af wanneer je hem op je lippen hebt zitten. Nou moet ik zeggen dat het bij deze niet het geval is. Hij komt vrijwel goed overheen op de sticker als op mijn lippen.

Wanneer ik een streep zet op mijn arm, knalt de kleur bijna van mijn arm af. Je ziet gelijk dat hij mat is, maar niet gelijk zo extreem mat. Hij droogt mooi mat op en hij voelt prettig aan op mijn lippen.

Op mijn lippen ziet deze kleur er zo uit. Hij trekt wel een klein beetje in mijn lijntjes, tenminste je ziet de lijntjes van mijn lippen zitten. Het is niet zo dat hij er helemaal intrekt, wat ik persoonlijk heel prettig vindt. Hij droogt mooi op en blijft nog eens heel lang zitten ook.

Full-face ziet de keur er zo uit. Wat ik nou fijn vindt aan deze rode lipstick, is dat hij niet gelijk bam van je lippen af spat. Het is eigenlijk een subtiele maar mooie rode kleur. Precies waar ik naar op zoek was. 
De lipstick overleeft met gemak een hapje en een drankje en bleef bij mij toen ik een avondje uit ging goed zitten. Na een uur of drie/vier heb ik hem wel bijgewerkt, maar dat doe ik uit gewoonte het is dus niet nodig. Doordat de keur in je lippen trekt, blijft na een aantal uur een rode waas achter. Dit is gelukkig niet storend en als je uitgaat ziet niemand het in het donker haha. De lipsticks van Catrice zijn vrij goedkoop. Volgens mij heb ik hier € 3,99 voor betaald. 
Wat vind jij van deze mooie lipstick?
liefs x

17 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge