26 mei 2015

Als ik ergens dol op ben, dan is het wel op lipsticks. De teller staat op het moment boven de 100. Ik vind het ook heerlijk om nieuwe lipsticks te testen. Ik wou ook heel graag een paar nude kleurtjes, dus probeerde ik deze twee van Catrice uit.

Nude kleurtjes zijn heel lastig voor mij om te vinden. De meeste nude kleuren zijn te licht voor mij. Ik heb twee prachtige nude kleurtjes en deze zijn van MAC. Velvet Teddy en Brave zijn nude kleuren voor mij. Toch wou ik de sprong eens wagen en kocht ik deze twee lipsticks van Catrice.
Het uiterlijk ziet er normaal uit. De huls is zwart, niks bijzonders en voelt fijn aan in mijn hand. 
Ik heb gekozen voor 010 Be Natural en 380 Nude Tastic. 
De lipsticks vind ik er erg mooi uitzien, dat is ook één van de redenen dat deze lipsticks mee naar huis gingen. Ik was ook heel erg benieuwd hoe deze kleuren mij zouden staan. 
Be Natural heeft wat weg van oranje bruin en Nude Tastic is een bruine nude kleur. Zo op het eerste gezicht zien de swatches er goed uit.
Be Natural pakt wat oranje bruin uit op mijn lippen. Nude Tastic lijkt bijna hetzelfde als Be Natural alleen is deze wat bruiner. Ik weet niet zo goed wat ik van deze kleuren moet vinden. 
De lipsticks smeren fijn uit en ik heb het idee dat ze een verzorgend laagje achterlaten. De lipsticks kosten  € 3,99 en zijn onder ander te koop bij de Kruidvat.
Wat vind jij van deze twee lipsticks? 
liefs

15 reacties

  26 mei 2015

  Het zijn geen geschikte kleuren voor mij maar nude staat je goed!  26 mei 2015

  Ik vind dat je hem echt wel kunt hebben!  26 mei 2015

  Ik zal zelf nooit voor deze kleur kiezen maar hij staat wel heel mooi bij jouw, volgens mij kan jij alles hebben 😉  26 mei 2015

  Oh deze kleuren staan je mooi zeg! voor mij zou het niks zijn denk ik  26 mei 2015

  Ik heb zelf ook zulke lipsticks maar vind dat mijn lippen er iets te licht van worden, alsof je ze met foundation ingesmeerd hebt haha. Maar vind het bij jou eigenlijk mooi staan! Denk dat je over jezelf altijd wel wat kritischer bent qua make up of sowieso iets wat met je uiterlijk te maken heeft 😉 Toch vind ik een roze kleurtje leuker!  26 mei 2015

  Geen kleuren voor mij maar jou staan ze wel heel mooi! x  26 mei 2015

  Ik stond ook ooit eens op het punt om be natural te kopen, maar uiteindelijk toch niet gedaan omdat hij in de winkel zo bruin leek… Bij jou lijkt hij nu wel mooi nude te zijn! Liefs  26 mei 2015

  Wauw, hij staat je echt heel erg mooi!  26 mei 2015

  Ik vind ze je beiden heel mooi staan!  26 mei 2015

  Hmm ik ben er niet zo'n fan van, doe mij maar zachte, lichtroze kleuren lipstick. Wel een fijne review 🙂  26 mei 2015

  mmm i kvind dit wel best een leuk kleurtje

  liefs
  Karlien  26 mei 2015

  Wauw, ziet er goed uit meid 🙂 X  26 mei 2015

  Ik vind ze mooi & alle kleurtjes staan mooi bij jou 🙂
  X  27 mei 2015

  Mooi hoor, staat je leuk!Laat een reactie achter

CommentLuv badge