30 januari 2015

Zo een hele mond vol, maar vandaag ga ik het hebben over de prime and fine powder van Catrice. Nadat mijn MAC poeder bijna op was, wou ik opzoek naar een goedkopere variant. Bij het schap van Catrice zag ik de Prime And Fine powder staan, die ook nog eens waterproof zou zijn. Tijd om deze poeder eens te proberen.

De poeder zit in een zwart doosje met een spiegeltje erbij. De vormgeving is typisch Catrice en vind het er dan ook goed uitzien voor een budget merk. Ik wou graag een poeder die mat zou zijn en niet zo’n poederig effect zou hebben. 
De swatch ziet er goed uit, het is een witte kleur maar zou transparant worden op je gezicht. Deze poeder gebruik ik echt puur voor het matte effect. Ik ben anti glim haha. 
Uiteraard moet de poeder ook even getest worden. Omdat mijn huid droog is vanwege het weer, ben ik blij om te zeggen dat deze poeder de velletjes niet echt benadrukt. Wat natuurlijk een pluspunt is. Links heb ik alleen mijn foundation op en is mijn huid nog wat vettig. Aan de rechterkant heb ik mijn huid gepoederd met de Prime And Fine Powder. Je ziet dat mijn huid mat geworden is, al is het niet te mat maar dat vind ik helemaal niet erg.
Ik ben tevreden over het product, al gaat mijn MAC poeder nog altijd voor. Maar voor een budget product is het een fijne poeder in gebruik. Je betaalt hier namelijk maar € 4,99 voor en je kan hem vinden in het Catrice schap.
Wat vind jij van matte poeders?
liefs x

16 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge