13 februari 2015

De laatste keer dat ik een lipstick van Catrice hebt gekocht is alweer een hele tijd geleden. Reden genoeg om een nieuwe aan te schaffen. Mijn oog viel al gelijk op In A  Rosegarden lipstick. Zonder te twijfelen ging ik naar de kassa en was deze lipstick even later van mij. 


Al een hele lange tijd was ik op zoek naar een mooie nude lipstick, die een beetje romig was. In A Rosegarden is een oudroze kleurtje dat naar nude neigt. Roze en nude? Perfecte combinatie voor mijn huid. 

De huls van Catrice is simpel en voor een budget merk vind ik het er best goed uitzien. 

Ik vind het altijd zo leuk als de naam van het merk in de lipstick staat. Catrice is een budget merk en dat ze er moeite voor doen is heel leuk.

De kleur is oud roze en neigt naar een nude kleur. Als je hem zo ziet, lijkt het een vrij donkere kleur. Hij smeert romig aan en het pigment is goed.

Op mijn lippen daarin tegen neigt hij toch echt naar nude. Helemaal top, want dat zocht ik juist. De meeste nude lipsticks zijn te licht voor mij en als er een kleurtje in zit vind ik het toch wat mooier staan. Rosanne het lipstick meisje gaat voor nude lipsticks. Ik ben normaal gesproken helemaal dol op felle kleurtjes.

Full-face ziet de kleur er zo uit. Jaaa ik ben er dol op. Ik draag hem best vaak nu, vooral als ik moet gaan werken. Hij brengt romig aan en dat vind ik op het moment erg fijn. Ik ben dik tevreden. De lipstick kost € 3,99 en komt uit de Ultimate Colour lijn. 

Draag jij graag nude kleurtjes?
liefs

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge