6 november 2015

Als er een product is waar ik niet zoveel over schrijf, dan is dat wel mascara. Ik weet eigenlijk niet waarom. Maar zo nu en dan komt er weleens een review online over een mascara. Meestal koop ik ook dezelfde mascara, maar toen ik weer eens in de Kruidvat was viel mijn oog op de Glam & Doll Volume mascara van Catrice. 

De verpakking is zwart en in witte letters staat de tekst op de mascara. Dit oogt niet als een goedkope mascara, hij straalt juist wat luxe uit. Deze mascara sprak mij vooral aan door het uiterlijk en de tekst Glam & Doll. Vaak kies ik op deze manier ook mijn mascara’s uit haha.
Het borsteltje is recht en er zitten hele korte haartjes op. Voor de rest vind ik dit borsteltje er niet heel speciaal uitzien. Uiteindelijk gaat het erom of hij fijn en goed werkt.
Ik heb hier geen mascara op. Zoals je kan zien heb ik vrij lange wimpers en zijn ze op deze foto bijna niet te zien. In het echt zie je mijn wimpers goed zitten, ze zijn dus zwart. Maar niet zwart genoeg, ik vind het fijn om mijn wimpers intens zwart te hebben en lekker lang. Eens kijken of de Glam & Doll mascara mij dit resultaat kan geven.
Bam! Na twee laagjes heb ik dit resultaat. Geloof mij je hebt echt weinig product nodig. Ik krijg door deze mascara zwarte, lange en intense wimpers. En een volume waar je u tegen zegt. 
Dit is wat ik zoek in een mascara. Vaak geven mascara’s mij volume en zwarte wimpers, maar daar gaan mijn wimpers weleens raar van zitten. Bij deze mascara heb ik dit probleem niet. De wimpers plakken haast niet tegen elkaar en ik zie ook geen klontjes zitten. 
De Glam & Doll Volume mascara is door de test gekomen en heeft nu een plekje in mijn dagelijkse make-up bakje gekregen. Het mooiste komt nog, want deze mascara kost maar € 3,99 en is te koop bij de Kruidvat.
Wat vind jij van deze mascara?

10 reacties

  6 november 2015

  Het effect is mooi en had ik niet verwacht van Catrice. Een goede mascara vinden vind ik altijd toch erg moeilijk maar deze ga ik zeker onthouden.  6 november 2015

  Wow hij ziet er echt goed uit, super mooi!  6 november 2015

  Wauw, wat krijg jij hier onwijs mooie en lange wimpers van! Heel mooi. Voor zo een zacht prijsje ga ik die mascara ook een keer proberen, ben benieuwd!  6 november 2015

  Woooow, wat een prachtig resultaat! Zo mooi 🙂  6 november 2015

  Ik ben niet vaak enthousiast over mascara's als ik een review lees. Deze is zo goed, als mijn andere op is ga ik deze aanschaffen. Heb er een screenshot van gemaakt haha.
  XOXO esmee  6 november 2015

  Het resultaat is echt suuuuper mooi! Dat had ik totaal niet verwacht! Ik ga 'm ook aanschaffen 🙂  6 november 2015

  Wat een mooie mascara !  6 november 2015

  oh wow heel mooie zeg
  wat een lengte!

  leifs
  Karlien  6 november 2015

  Wauw wat een prachtige resultaat zeg! Ik moet deze de volgende keer dat ik mascara ga kopen maar eens meenemen! 🙂  7 november 2015

  wauw prachtig effect staat je super wauw!Laat een reactie achter

CommentLuv badge