22 januari 2014

 Ik ben officieel verliefd op deze prachtige blush van Catrice. Toen ik de nieuwe limited edition Celtica van Carice zag, wist ik meteen deze moet ik hebben. Vanmiddag heb ik dan ook eindelijk dit product aan mijn collectie mogen toevoegen.
Kijken jullie mee naar mijn review over deze geweldige blush?

Ik heb de Pinkadoxa gekocht omdat ik deze meer wou hebben dan de perzik kleur. De blush is romig en is gemakkelijk met je vingers aan te brengen. Omdat het romig is zo je juist verwachten dat hij zo aanvoelt op je huid. Het leuke hiervan is dat hij juist heel licht en als een poeder aanvoelt op je huid. 
Het doosje vind ik er wel schattig uitzien, niet heel bijzonder maar wel leuk.
Heel eigenwijs heb ik hem eerst geprobeerd aan te brengen met een kwast, maar dat vond ik best irritant. Dus heb ik hem met mijn vingers aangebracht, en dat werkte gelijk stukken beter!
De blush geeft een heel mooi en natuurlijk effect, dit vind ik best belangrijk bij een blush.
Natuurlijk heb ik de blush ook op mijn arm getest en op de foto komt hij er anders uit dan dat ik hem heb gemaakt. Want het is echt een mooie kleur.
Hier kan je zien hoe de blush er uitziet. Nu ik deze foto terugkijk op mijn blog zie ik dat hij er anders uitziet dan op mijn camera raar? Maar morgen ga ik er een look mee maken zodat jullie duidelijk kunnen zien hoe die eruit ziet.
Conclusie
Deze blush is een aanrader voor iedereen, als het bij je huidskleur past. Ik ben er zelfs zo blij mee dat ik snel naar de kruidvat moet om er nog één bij te kopen haha.
Je kan deze blush kopen bij de kruidvat voor maar € 3,99
Let op het is een limited edition die tot eind februari er is.
Pluspunten
– Het is een romige blush
– De kleur is perfect
– Heel gemakkelijk op te brengen
– De prijs natuurlijk (€ 3,99)
– Voelt natuurlijk op je huid
Minpunten
– Het doosje is kleiner dan ik had verwacht. Hij past in mijn handpalm, maar verwachtte dat hij groter was.
Wat vinden jullie van deze blush? Gaan jullie hem zelf ook kopen, of heb jij hem al?
liefs

9 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge