21 november 2013

 Een aantal van jullie waren erg benieuwd naar een look van mijn 2 nieuwe oogschaduws van Essence. Ik had namelijk Essence metal glam gekocht in het goud en in het zwart. Op het eerste gezicht leek de goude oogschaduw zilver, maar toen het eerste laagje er eenmaal af was bleek het goudachtig te zijn. Nu heb ik met de goudachtige een look gemaakt voor jullie! Ik heb het stap voor stap gedaan, en de look is heel makkelijk om het zelf te doen.
Ook heel fijn de producten die ik heb gebruikt zijn allemaal onder de € 5,00 euro!

Stap 1

Ik heb voor onder mijn wenkbrouwen een witte oogschaduw gebruikt (maakt niet uit van welk merk als hij maar wit is) Ik heb een heel klein beetje gebruikt zodat mijn oogschaduw dan mooier uitkomt. Dit heb ik met mijn vingers gedaan, zodat ik zelf de hoeveelheid van mijn oogschaduw kan bepalen. Vervolgens heb ik voor de eerste laag het oogschaduw palette Absolute Nude van Catrice gebruikt. Ik heb de lichtste kleur gepakt helemaal aan de linkerkant. Zoals je ziet op de foto heb ik maar 1 laagje gebruikt, dit hoeft niet zo netjes want er gaat nog een kleur overheen.

Stap 2

Voor stap 2 heb ik de oogschaduw Essence metal glam gebruikt. Ik heb met een kwastje de oogschaduw opgedaan, en zoals je ziet heb ik dit voor de helft gedaan. Je ziet dat er nu 2 kleuren opzitten. De kleur van stap 1 en de kleur die ik nu heb gebruikt.

Stap 3
Voor deze stap heb ik nog een keer de oogschaduw Absolute Nude van Catrice gebruikt. Ik heb de donkerste kleur gepakt, en dat in het midden van mijn ooglid opgedaan. Ook heb ik voor een nog donkerder effect, een heel dun laagje oogschaduw Essence metal glam opgedaan. Je ziet dat die 2 kleuren zich met elkaar vermengen, en zo heb ik 3 kleuren op. 
Stap 4
Vervolgens heb ik eyeliner opgedaan van Miss Sporty, die raad ik trouwens iedereen aan. Het is een hele fijne eyeliner en heb er goede ervaringen mee.
Stap 5
Je doet nog een paar laagjes Curvet! Pump up Booster mascara op van Miss Sporty. En je gebruikt de Long Lasting oogpotlood van Essence. En dan ziet je look er uiteindelijk zo uit. Heel makkelijk om zelf te maken. 
Wat vinden jullie van deze look? Laat het me weten.
xxx
Lees verder om te zien welke producten ik allemaal heb gebruikt.

Welke producten heb ik allemaal gebruikt?
De witte oogschaduw is een palette van de Action, helaas verkopen ze de grote niet meer. Je hebt ze alleen nog maar in kleine versies. Mijn eyeliner van Miss Sporty is niet meer zo heel mooi meer, dus vind ik het zonde om daar een foto van te maken. Wel heb ik een foto op Google kunnen vinden.


3 reacties

  21 november 2013

  wauw je hebt een hele gave look ermee gemaakt
  en die mascara doet het wel erg goed zo te zien
  je wimpers zijn kei lang!

  liefs,
  en nog een hele fijne avond snoes'  21 november 2013

  Die mascara lijkt echt goed te werken! Mooie look trouwens!  22 november 2013

  Wat een super mooie look! 🙂 Ik hou van dit soort kleurtjes, ik vind het echt prachtig!! 🙂 XLaat een reactie achter

CommentLuv badge