13 augustus 2015

Een tijdje geleden werd ik benaderd door iemand van Telefoonhoesjestore.nl, met de vraag of ik het leuk zou vinden om een telefoonhoesje te gaan testen. Toevallig was ik op zoek naar een nieuw hoesje, omdat ik mijn telefoon vaak laat vallen oeps. Vandaag vertel ik wat meer over mijn nieuwe smartphone hoesje.

Telefoonhoesjestore.nl verkopen onwijs leuke telefoonhoesjes voor bijna elke telefoon. Het assortiment is niet alleen groot, de hoesjes die ze verkopen zijn heel tof. Ik vond het daarom ook moeilijk om een hoesje te kiezen. Uiteindelijk ben ik voor een bookcase hoesje gegaan, dit vond ik handig als ik bijvoorbeeld een avondje ga stappen.
Ik heb gekozen voor een blauw hoesje met een mooie quote erop. Deze quote sprak me gelijk aan en na nog even gekeken te hebben naar andere hoesjes ging ik toch voor deze.
Hij voelt fijn aan in mijn handen en het stofje voelt ook prettig aan. Aan de binnenkant kan je je pasjes kwijt en er is ook nog een vakje voor je briefgeld.
De binnenkant is blauw en ziet er vrolijk uit.
Het enige nadeel aan dit hoesje is dat ik hem niet makkelijk kan opladen. Wanneer ik mijn oplader erin wilt doen, blijft hij niet hangen. Als ik mijn telefoon wil opladen moet ik hem uit het hoesje halen. Dat is het enigste minpuntje eigenlijk. 
Voor de rest ben ik heel tevreden over dit leuke hoesje. Telefoonhoesjestore.nl heeft ook iPhone 6 hoesjes en Samsung Galaxy S5 hoesjes. Wat heel fijn is, want binnenkort mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen en zit te twijfelen tussen deze twee telefoons. 
Wat vind jij van dit hoesje?
liefs

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge