5 maart 2014

Ik heb jullie toch iets leuks te vertellen. Ik ben verliefd!!! Verliefd? Jaaa! Op mijn nieuwe blush van Sleek met de prachtige naam Rose Gold. Toen ik het doosje open maakte zag ik de blush waar mijn hartje sneller van ging kloppen. 

Benieuwd waarom? Kijk dan snel mee.

En dit is hem dan, mijn nieuwe aanwinst. Is die niet mooi? Jammer genoeg is die al wel beschadigt, want liet mijn telefoon op de blush vallen. Lekker blond bezig geweest dus. 

Zoals je ziet is dit een prachtige blush met gouden shimmers erin, dit vind ik werkelijk echt heel erg mooi. 
 Dit is de informatie achterop het doosje. Er zit 8 gram in het doosje.
Tijd om te swatchen, ik was heel benieuwd hoe die eruit zou zien. Zo’n mooie blush kan alleen maar veel goeds beloven. Kijk dan eens naar die mooie kleur. Het is een roze-oranje blush met gouden shimmers i love it! Wat een beauty. 
Op mijn gezicht valt die precies zoals ik had verwacht. Mooi roze en de gouden shimmer zie je op je wang zitten. Je moet wel oppassen met het aanbrengen van deze blush want de pigmentatie is bijzonder goed. 

Ook full-face zie je de blush goed zitten. Dit is denk ik mijn favoriete blush ever. Kan je nagaan hoe blij ik met deze blush ben haha. Ik draag hem ook bijna elke dag omdat hij bijna overal bij past. 

Deze blush heb ik gekocht bij www.themakeupspot.nl voor maar € 5,45!! Een koopje dus. Zoals ik net al zei bevat de blush maar liefst 8 gram. 
Voordelen
– De pigmentatie is goed
– De kleur is prachtig
– De prijs is low budget
– Hij is gewoon geweldig!!
Nadelen
– Absoluut geen! 
Wat vinden jullie van deze blush? Hebben jullie hem zelf ook of zou je hem kopen?
liefs x

42 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge