24 januari 2013

Een hele goeie avond allemaal!

Vandaag heb ik er weer een stage dag opzitten, en de tijd ging heel erg snel! Op mijn stage moest ik vandaag de rekken gaan schoonmaken wat veel werk was, maar het was eigenlijk best ontspannend. Ik heb veel nagedacht en mijn eigen ding gedaan dus het was best.
Op een gegeven moment moest ik even achter de receptie zitten en er kwam een vrouw binnen die had lippenstift op en ik weet niet hoe ze dat heeft opgedaan maar het zag er niet uit. Ze had een lippenstift veeg naast haar lip zitten en boven haar mond, en ze had een paarse kleur op en dat paste absoluut niet bij haar huid. 
Daarom heb ik voor jullie een paar tips en weetjes over lippenstift.

Doe een beetje foundation op je lippen om ze zo glad en zacht te maken. Door dit te doen zorg het ervoor om de oppervlakte van je lippen glad te houden.
Als je niet zulke mooie witte tanden heb kun je beter voor donkerrood gaan in plaats van een paarsachtige kleur. Want paars maakt je tanden juist geler terwijl rood je tanden juist witter doen lijken.
Als je net je lippenstift heb opgedaan zie je dat je vaak nog overtollige lippenstift op je lippen hebt. Dit kan je weghalen met een papiertje die je tussen je lippen stopt en even hapt, en zo zie je dat je lippenstift er veel mooier uitziet.
Als je geen lippenstift wilt achterlaten op je glas, lik dan voor dat je gaat drinken met je tong langs je lippen. Het klinkt raar maar het werkt wel.
Lippenstift kan je langer bewaren als je deze in de koelkast bewaart.

Dit zijn een paar tips die je kan gebruiken, maar wat ik zelf altijd heb gedaan is gewoon van alles uitproberen, zo kom je er zelf achter wat jou het mooiste staat en wat niet. Omdat ik blond ben staat felrode lippenstift mij erg mooi als ik dat opdoe dan zorg ik ervoor dat ik hele neutrale make-up op heb zodat mijn lippenstift er uitspringt. 

Ook heb ik ontdekt dat dure lippenstiften niet altijd goed hoeven te zijn, mijn favoriete merk is miss sporty en het merk Idyl dat is het huismerk van DA Drogist. Deze lippenstiften zijn ook niet duur ze zijn allemaal onder de vijf euro!

Hieronder staan een paar foto’s van de lippenstiften die ik het vaakst gebruikt,en dit is nog niet eens alles want ik heb heel veel lippenstiften.

Dit zijn drie verschillende rode lippenstiften, aan de linkerkant heb je de donkere dan heb je de felrode en dan heb je de iets zachtere rood. Je zult misschien wel denken wauw die lijken veel op elkaar maar als je ze op hebt is het toch weer een hele andere tint.
Wauw ik heb echt een obsessie voor rode lippenstift haha, maar alsnog zit er weer kleurverschil in. De linkerlippenstift is echt een knalkeur, en de rechte lippenstift is iets zachter en gaat maar richtig de oranje kant.

Houden jullie zelf ook van lippenstift? Laat dan een berichtje achter met jullie tips en welke kleur jullie het beste bij jezelf vinden staan. 

Allemaal vast een fijn weekend! xoxoxo

10 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge