21 januari 2016

Sinds een lange tijd gebruik ik dagelijks de Biodermal P-CL-E crème en ik snap niet waarom ik niet eerder een review heb geschreven. Deze crème is namelijk in één woord geweldig! Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn huid rustig werd en dat ik geen plekjes meer kreeg. Het kost wat, maar dan heb je ook een product dat echt zijn werk doet. Vandaag vertel ik waarom het zo’n wonder crème is.

Mijn moeder is een vrouw van 48 jaar oud. Haar huid is nog helemaal strak en heeft bijna geen rimpels. Toch heeft ze ruim 20 jaar gerookt, gaat ze weleens slapen met make-up op. Haar huid ziet er gewoon nog goed uit. Haar geheim is eigenlijk heel simpel. Gebruik de juiste huidverzorging. Ze gebruikt al jaren de P-CL-E crème van Biodermal en ik gebruikte het zo nu en dan ook weleens. 

Elke keer als ik deze crème een aantal dagen had gebruikt, knapte mijn huid op. Mijn rode plekjes werden minder, mijn huid was glad en er was geen puistje meer te bekennen. In oktober besloot ik om zelf een tube te gaan kopen en ik gebruik de crème nu ruim drie maanden en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien. 
De verpakking is simpel en ziet er voor de rest gewoon goed uit. 
Je ziet hier wat uitleg over de P-CL-E crème staan en alles wat er staat klopt gewoon. 
En dit is hem dan mijn wonder crème. Het is een vrij grote tube en er zit dan ook aardig wat product in. Ik gebruik hem zoals ik al eerder zei ruim drie maanden. Mijn tube is ongeveer voor de helft leeg, misschien iets meer. Je hebt namelijk maar heel weinig nodig voor je gezicht.
Ik heb de crème aangebracht op mijn hand. Voor mijn review heb ik wat meer product gepakt dan daadwerkelijk nodig is voor je gezicht. Het is een witte dikke substantie, die gelukkig wel goed uit te smeren is. 
Wanneer de crème uitgesmeerd is, zie je dat hij een vettig laagje op mijn hand achterlaat. Hij is heel voedend en dat vettige laagje trekt ook weer weg. 
Biodermal P-CL-E crème kost € 39,99 en dan heb je 100 ml, waar je zeker wel drie tot vijf maanden mee doet. Ja het is veel geld en als je dat er niet voor over heb je hebt gelukkig ook een 15 ml versie die € 12,49 kost. 
Heb je nog vragen over deze crème? Stel je vraag dan in de comments en ik beantwoord ze zo snel mogelijk. Je kan mij ook een mailtje sturen naar: rosannevandierenn@hotmail.com 
Wat voor crème gebruik jij voor je huid?


5 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge