19 februari 2015

Tijdens mijn tripje naar de Douglas, kwam ik deze nude lipstick van BeYu tegen. Een merk dat ik al wel ken, maar heb er nog geen ervaring mee. Totdat ik deze lipstick in mijn handen kreeg. Ik was er erg benieuwd naar en besloot hem mee naar huis te nemen. 

Het merk BeYu kende ik al wel, maar het sprak me eigenlijk niet gelijk aan. Mijn moeder liet me deze lipstick zien en dacht dat het wel een kleurtje voor mij zou zijn. Gelijk heeft ze, want ik vind het een prachtig nude kleurtje. Het doosje waar de lipstick in zit vind ik er leuk uitzien. De huls zelf vind ik niet heel bijzonder. Hij voelt wel stevig aan in mijn handen.
De Pure Color & Stay lipsticks zijn semi-matte en hydrateren je lippen. De lipsticks zijn ook nog eens intens van kleur. Ik ben voor de kleur 304 gegaan. Wat ik jammer vind is dat de lipstick geen naam heeft. Als een lipstick een naam heeft, vind ik het product een stuk interessanter. Maar alsnog vind ik het een mooi product.
Ik heb gekozen voor een nude lipstick omdat mijn verzameling uitpuilt van de felle kleurtjes. Ik wou een keer een rustige lipstick, die ik op mijn werk kan dragen en mooi staat bij heftige ooglooks. BeYu heeft haar naam in de lipstick gezet. Leuk detail om te zien, zo oogt het product luxer.
Als je zo naar de swatch kijk, is het een echte nude lipstick. Hij is ietsjes koel van kleur, maar dat vind ik juist mooi.
Op mijn lippen ziet de kleur er zo uit. Hij is echt licht en even dacht ik dat ik een miskoop had gegaan. Het was een kwestie van wennen en och wat ben ik er blij mee. Hij brengt fijn aan en oogt mat. Hij droogt mijn lippen niet uit, wat ik toch echt een pluspunt vind.
Full-face zie je dat de lipstick mooi op mijn lippen staat. Op deze foto heb ik een ietwat donkere ooglook op. In combinatie met de lipstick vind ik het effect heel mooi.
Je betaalt voor deze lipstick € 13,95 en dat is je geld echt waard. Ben je op zoek naar een mooie nude lipstick? Probeer dan zeker BeYu Pure Color & Stay lipstick in de kleur 304. Hij is te koop bij de Douglas.
Wat vind jij van deze nude lipstick?
liefs

17 reacties

  19 februari 2015

  Prachtig, ik hou wel van die nude kleur!  19 februari 2015

  Deze kleur zou veel te bruin zijn voor mij, maar hij staat je goed!  19 februari 2015

  Hij staat je heel mooi! Voor mij zou dit denk ik te licht zijn  19 februari 2015

  Hij staat je echt prachtig meis!  19 februari 2015

  Mooie kleur, staat je heel goed. Ik kende dit merk alleen nog niet.  19 februari 2015

  Ik vind hem je prachtig staan!  19 februari 2015

  Yeeeey to the niet uitdrogende lipproducten! Staat je super. Ik heb nog niets van dit merk, maar ga mij eens verdiepen in deze lipsticks!  19 februari 2015

  Wat een bijzondere kleur! Ik denk niet dat het mijn kleur zou zijn, maar hij staat jou echt geweldig! 🙂  19 februari 2015

  Ik had het niet verwacht, maar wauw: dat ziet er mooi uit!  19 februari 2015

  wat een aparte tint, hij staat je heel mooi, zeker in combinatie met de ooglook…  19 februari 2015

  staat je super ik hou wel van zo'n kleur!  19 februari 2015

  Wow wat mooi! Ik dacht eerst van bwa niet zo een mooie kleur. Maar full face ziet hij er geweldig uit ^^  19 februari 2015

  wauw, de lipstick staat je prachtig.! ♥  19 februari 2015

  Prachtige lipstick, staat je erg mooi 🙂
  X  21 februari 2015

  Staat je goed!  22 februari 2015

  Hij is mooi en mat!  24 februari 2015

  Ik weet niet wat het is, maar ik heb nog geen enkele lippenstift gezien die niet prachtig bij jou staat 😀 deze ook weer! Love it. Perfect gecombineerd met een iets wat donkere ooglook!Laat een reactie achter

CommentLuv badge