8 januari 2015


Toen ik zag dat mijn foundation bijna op was, ging ik op zoek naar een nieuw exemplaar. Omdat ik een gecombineerde huid heb en ik niet alle foundations kan hebben, wou ik graag een iets duurdere foundation kopen. Ik ging bij de Douglas naar binnen en daar werd ik door een hele lieve MUA van Benefit geholpen. Ik vertelde dat ik een vette huid heb, maar hier en daar ook iet wat droog. Ze liet me kennis maken met de Hello Flawless Foundation en ik was eigenlijk gelijk verkocht. Vandaag vertel ik je hier alles over.

De foundation heeft een leuke maar simpele verpakking. Ik vind hem vooral erg leuk vanwege de letters die erop staan. Wat ik ook heel fijn vindt is dat de verpakking doorzichtig is, zo weet je precies hoeveel foundation er nog in zit. Je verspilt ook geen foundation, want doordat de bodem naar boven komt, neem je alle foundation mee. De foundation bevat 300 ml en heeft een medium dekking.

Ik heb gekozen voor de kleur Honey. Bij elke kleur hoort een zinnetje. Bij mij staat er I’m so money. 


Voor de mensen die er benieuwd naar zijn, hier is de ingrediëntenlijst. 

De foundation bevat een pompje, wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Zo blijft het product hygiënisch in gebruik. Ik heb maar één pompje nodig voor mijn gezicht. Heb ik hier en daar wat onzuiverheden zou ik er nog een laagje overheen kunnen doen. Hij is dus zuinig in gebruik.

Hier zie je dat ik een klein beetje heb aangebracht op mijn moedervlek. Aan de rechterkant heb ik hem uitgesmeerd en je ziet hem nog een beetje zitten. Ik vind het fijn dat het een luchtige foundation is, die een luchtige dekking geeft. 

Tijd voor de ultieme test. Links heb ik geen foundation op. Rechts heb ik een pompje aangebracht op mijn gezicht. Mijn poriën zijn een stuk minder zichtbaar en het effect is heel natuurlijk. Omdat ik een gemengde huid heb een een vette T-zone glimt mijn huid vrij snel. Omdat er geen olie toegevoegd is aan deze foundation, poeder ik mijn gezicht alleen af als ik mijn foundation heb aangebracht. Later op de middag poeder ik hem nog wel even bij, omdat ik nog nooit heb gehad dat een foundation heel de dag mijn gezicht mat houdt. Deze foundation van Benefit is daarin wel een topper want mijn gezicht blijft echt lang glansvrij. 

Zoals ik net al zei is de foundation oil-free en bevat de foundation SPF 25, wat altijd fijn is. Als je een gecombineerde huid heb, is deze foundation een aanrader. Ik heb een vette huid en een droge huid en dan is het echt wel lastig om een fijne foundation te vinden. Ik ben blij dat ik deze heb gevonden, want hij is perfect voor mijn huid. Ik krijg tegenwoordig ook complimentjes dat mijn huid straalt, zal vast komen door dit geweldige product. 

Links zie je mijn gezicht zonder foundation en rechts met. Ik zie er rechts een stuk frisser uit. Het fijne is ook dat hij perfect matcht met mijn hals, pluspunt! Ik kan alleen maar goede dingen vertellen over deze foundation. Het enige minpunt is de prijs. De Hello Flawless foundation van Benefit kost € 35,00. Maar dan heb je echt wel waar voor je geld. 

Heb jij zoveel geld over voor een foundation? 
liefs x

12 reacties

  8 januari 2015

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Qua prijs scheelt het niet veel met MAC!  8 januari 2015

  Wat een prachtige foundation, staat je super mooi!  8 januari 2015

  Lijkt mij een goede foundation! Ben al lang op zoek naar een goede foundation en de prijs houdt mij zeker niet tegen.  8 januari 2015

  ZIet er goed uit!  8 januari 2015

  klinkt wel goed
  en mooi resultaat ook

  liefs
  Karlien  8 januari 2015

  Wat een mooie dekking geeft deze foundation. Ik vind €35 wel een beetje duur voor een foundation hihihi  8 januari 2015

  Wat staat deze je goed zeg meid! Echt een perfecte match! Ben benieuwd of ze ook een kleur hebben die licht genoeg is voor mijn huid, want dit klinkt wel erg goed! 🙂  8 januari 2015

  prachtig product ziet er goed uit! x  8 januari 2015

  vind het resultaat erg mooi xx  8 januari 2015

  Prachtig resultaat, jaa ik zou het er voor over hebben 🙂
  X  9 januari 2015

  Ik heb nog niets van het merk! Ziet we wel goed uit!  11 januari 2015

  Ik kende dit merk nog niet maar hij klinkt best goed! De prijs is inderdaad een beetje meer maar als je er kwaliteit voor terug krijgt vind ik dat het nog best meevalt. LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge