11 november 2014

Helloo babes! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe before and after. Ik vind het altijd zo leuk om before and afters bij andere te zien. Gewoon dat je helemaal kan veranderen met een beetje make-up op. Dat is ook de reden dat ik ben begonnen met mijn before and afters. Zo zien jullie mij zonder make-up en natuurlijk met make-up. Onderaan het artikel kan je dan het resultaat zien. Ben je benieuwd naar mijn before and after van deze keer? Lees dan zeker verder om het verschil te zien.

Voor mijn look heb ik gebruikt gemaakt van mijn ELF palette. De vinkjes geven aan welke 
kleuren ik heb gebruikt. De kleur links onderin heb ik gebruikt als highlighter.
De producten die je op de foto ziet, heb ik gebruikt voor mijn look. Heb je ergens een vraag over? Dan kan je me een mailtje sturen, of vragen in de comments. 
Ik zit hier nog lekker in mijn roze badjas, mijn haar is niet gedaan en ik heb geen make-up op. Straks aan het einde van het artikel zie je het verschil hihi. 
Ik heb mijn nepwimpers van de Primark gebruikt voor deze look. Ik vind ze heel mooi en vind ze fijn werken. Ik heb een blush op van Sleek namelijk Suede. Prachtige blush vooral met de koude dagen.
Alabama van NYX ging op mijn lipjes. Ik hou van deze lipstick en van de kleur. 
Ja echt pure liefde dit haha. 
Zo ziet mijn ooglook eruit met mijn ogen dicht. Dit was de eerste keer dat ik nep wimpers gebruikte trouwens. Voor de eerste keer ging het prima.
Tadaaa dit is mijn look geworden. Ik heb mijn lipjes lekker rood gedaan, mijn roze badjas vervangen door een zwart shirt. Het is een mooie, maar vooral draagbare look geworden.
Uiteraard heb ik ook nog een foto van dichtbij.
En dan de before and after. Links zonder make-up, roze badjas en mijn haren zijn wild. Rechts opgemaakt en wel, zwart shirt aan, haar mooi gemaakt en rode lipstick op. 
Wat vinden jullie van deze before and after?

liefs x

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge