7 oktober 2014

Vandaag is het weer tijd voor een before and after. Ik hou van zulke artikelen. Je ziet dan iemand zonder make-up en aan het eind hoe ze er met make-up uitziet. Ik vind het niet erg om met mijn bloten billen gezicht op mijn blog te staan. Niemand is perfect en ik ook niet. Ben je benieuwd hoe ik met deze producten mijn look hebt gemaakt? Lees dan snel verder.

Al de producten die je hierboven ziet, heb ik gebruikt om mijn look mee te maken. Mijn lipstick staat er niet op, omdat hier nog een aparte review over komt.
Mijn ogen heb ik vrij rustig gehouden. Ik heb een bronzen kleur uit het MUA palette gebruikt (4e kleur bovenste rij). De vijfde kleur van de bovenste rij heb ik in mijn crease gebruikt en de vijfde kleur van de onderste rij aan de buitenkant van mijn oog. Dit heb ik allemaal goed met elkaar geblend.
Op mijn lippen heb ik een nieuwe lipstick van NYX op. De naam blijft nog even een verrassing, omdat er volgende week een artikel over online komt. Het is in ieder geval een prachtige kleur. 
Op mijn wangen heb ik de blush Taupe van NYX aangebracht.
Met mijn ogen dicht ziet de look er zo uit. Het is een mooie herfstlook die je perfect kan dragen als je s’avonds ergens heen moet, maar ook gerust voor overdag. 
Met mijn ogen open ziet de look er zo uit. Ik vind de look erg geslaagd. Vooral die donkere lippen maken de look af.
Nog een foto van dichtbij :). Door de rode lipstick, lijken mijn tanden een heel stuk witter. Ogh wat hou ik toch van rode lipstick.
En dan nu eindelijk de before and after foto. Links zie je dat ik nul komma nul make-up op heb. Rechts zie je mijn look helemaal af.
Wat vind jij van deze before and after?
liefs x

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge