17 maart 2015

Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie een before & after heb laten zien. Vandaag heb ik weer een nieuwe before & after en dit keer maak ik gebruik van mijn mooie rode lipstick van NYX. Benieuwd naar de voor en na foto’s? Lees het artikel dan zeker verder.

Mijn favoriete rode lipstick is en blijft toch echt wel Alabama van NYX. Het pigment is geweldig en hij blijft ook nog eens lang zitten. Ik heb het Undressed palette van MUA gebruikt voor deze look. Ik heb een poeder van MAC gebruikt en een highlighter van ELF.
Mijn ogen heb ik eigenlijk vrij simpel gehouden, omdat de rode lipstick er natuurlijk helemaal uitspringt. Ik heb een kleine wing gemaakt, omdat ik de nadruk juist op mijn lippen wil leggen.
Ik ben zo dol op deze prachtige rode lipstick.
Met mijn ogen dicht ziet de look er zo uit. Alles loopt mooi in elkaar over en dat is precies wat ik wou met deze look.
Zo’n look is perfect voor een avondje uit, of als je ergens heen gaat. Al moet ik zeggen dat ik op een doodnormale dag ook met rode lipstick de deur uit ga. 
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om juist bijna niks op je ogen te doen. Maar in combinatie met deze kleuren vond ik het juist wel mooi om het te doen.
En dan natuurlijk de before & after. Links heb ik helemaal niks op en rechts heb ik me opgemaakt. 
Wat vind jij van deze before & after?
liefs 


21 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge