20 januari 2015

Waauw het is alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst een before & after met jullie heb gedeeld. Vandaag is het daarom weer tijd voor een nieuwe before & after. Deze look heb ik gemaakt voor een etentje en ik heb het groene in mijn shirt terug laten komen in mijn ooglook. Mijn lippen heb ik rustig gehouden. Ben je benieuwd hoe ik mijn look heb gemaakt met deze producten? Lees het artikel dan zeker verder.

Voor de basis van mijn gezicht gebruik ik mijn Hello Flawless foundation van Benefit. Als je een gemengde huid hebt, is deze foundation echt perfect. Als concealer gebruik ik de Pro Longwear concealer van MAC, top product. Ik poeder alles even af met mijn prime and fine poeder van Catrice. Als primer voor mijn gezicht gebruik ik een primer van Catrice. 
Als bronzer gebruik ik een bronzer van Rimmel London. Deze bronzer is heel fijn omdat hij op te bouwen is. Ik gebruik Suede van Sleek als blush en een highlighter van Makeup Revolution. 
Een primer van MAC gaat als eerste op mijn ogen. Daarna gebruik ik het Storm palette van Sleek om mijn ooglook te maken. De bruine kleur gaat in mijn crease, de lichte kleur gaat op mijn bewegend ooglid en de groene kleur gebruik ik in mijn outer V en een beetje in mijn arcadeboog. Dit blend ik vervolgens goed uit, zodat de kleuren mooi vervagen. 
Op mijn lippen draag ik Velvet Teddy van MAC. Dit is voor mij de perfecte nude kleur. 
Hier zie je de blush, bronzer en highlighter zitten. 
Mijn uiteindelijke look ziet er zo uit. Het is een draagbare look geworden. Op mij waterlijn draag ik een wit potlood van NYX in de kleur Milk. 
Met mijn ogen dicht ziet de gehele look er zo uit.
En met mijn ogen open ziet de look er zo uit. Ik vind het leuk om te zien dat mijn haar steeds langer word. De laatste tijd groeit mijn haar lekker hard en dat vind ik heerlijk. 
Nu is het tijd voor de before and after. Links heb ik nul komma nul makeup op en rechts zie je mijn look die ik gemaakt hebt. Ik vind het resultaat er heel mooi uit zien.
Wat vind jij van deze look?
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge