4 februari 2016

Ieder meisje heeft een aantal producten op haar wishlist staan die ze dolgraag zou willen hebben. Ik heb een aantal beauty producten op mijn wishlist staan, waarvan ik weet dat ze dit jaar nog van mij zullen zijn. Het is niet een hele grote wishlist, maar het zijn wel echt producten die de moeite waard zijn.

The Balm | Mary Lou Manizer Highlighter
Deze highlighter staat echt al heel lang op mijn wishlist. Ik weet gewoon dat ik hem dit jaar ga kopen, aangezien het echt een pareltje is. 

MAC Lipstick | Modesty
Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik gek ben op felle lipstick. Ik heb maar een paar nude lipsticks en de laatste tijd draag ik wat meer nude lipstick en ik denk dat Modesty de perfecte nude lipstick is voor mij.

Benefit | Hoola Bronzer
De Hoola bronzer van Benefit lijkt mij een hele fijne bronzer. Ik denk dat dit ook de juiste kleur is voor mij. Het is alleen jammer dat hij € 33,00 is. Anders had ik hem allang gekocht. Maar dit pareltje gaat van mij worden. 

Makeup Geek Eyeshadows
Dit merk heb ik ontdekt via Rachel. Ze was er helemaal enthousiast over en ze heeft het voor elkaar gekregen om mij iets te laten bestellen. Ik snap ook echt niet waarom ik niet eerder eyeshadows van MakeupGeek heb besteld want ohmy ze zijn ge-wel-dig! 

Lime Crime Velvetines Liquid Lipstick
Ook dit is een merk dat ik via Rachel heb leren kennen. Sinds ze haar liquid lipsticks heb gekocht van Lime Crime ben ik verkocht. De site ziet er ook zo cute uit en ik wil heel graag een liquid lipstick bestellen van Lime Crime.
Ik heb niet zoveel producten op mijn wishlist staan, maar van deze producten ben ik er wel zeker van dat ik ze wil gaan kopen.
Wat heb jij op je wishlist staan?

4 reacties

  4 februari 2016

  Jaaa Mary-Lou moet je echt kopen, dat is mijn mooiste highlighter <3 En tsja Hoola blijft ook mooi! Ik vind de prijs alleen zo hoog, voor dat beetje dat je krijgt!  4 februari 2016

  Mooie wishlist. Ik wil ook nog graag make-up geek oogschaduws kopen  4 februari 2016

  Mooie wishlist, zelf wil ik ook nog graag make-up geek Oogschaduws kopen maar twijfel nog steeds 🙂
  X  5 februari 2016

  Salem en Faded zou jou ook geweldig staan! liefs XLaat een reactie achter

CommentLuv badge