4 januari 2016

Al een paar dagen is het 2016 en hoe cliché het ook is, maar 2015 is onwijs snel gegaan. We zitten gewoon alweer in 2016, voordat je het weet is het zomer. Waar ik absoluut geen problemen mee heb. Het nieuwe jaar wil ik fris en fruitig beginnen en daarom heb ik een aantal goede voornemens voor mezelf gemaakt, die je woensdag kunt zien. Vandaag heb ik ook een aantal voornemens, maar dan op beauty gebied. Er zijn namelijk een aantal beauty dingen waar ik aan mag gaan werken.
1) Kwasten wassen
Ik moet vaker ”lees veel vaker” mijn kwasten gaan wassen. Er zijn periodes dat ik wekelijks of om de week mijn kwasten was, maar ik vergeet het zo nu en dan ook weleens. Oeps. In 2016 wil ik minimaal één keer in de twee weken mijn kwasten wassen en het liefst elke week.

2) Naast mijn MAC lipsticks ook andere lipsticks dragen
Ik hou nee ik ben verliefd op de lipsticks van MAC. Op dit moment heb ik er 23 en het zijn allemaal kleuren die ik ook daadwerkelijk draag en dat is vrij uniek voor mij. Alleen heb ik ook nog een beauty kast met een lade vol met andere mooie pareltjes, die ik helaas er minder snel bij pak. In 2016 ga ik ook al mijn andere lipsticks dragen.
3) Make-up stash uitzoeken en opruimen
Mijn make-up stash is een bende en het is overvol. Ik heb een grote ladekast, die eigenlijk bedoeld is voor kleding maar ik gebruik het voor al mijn make-up. Al deze lades en het zijn er drie, zitten bomvol. Als ik niet uitkijk moet ik binnenkort gewoon een nieuwe kast gaan kopen. Daarom moet ik hoognodig mijn stash eens gaan uitzoeken en dingen eruit haal die ik echt niet meer gebruik.
4) Producten van The Body Shop vaker gebruiken
Dit is een voornemen die ik echt moet gaan voltooien. Ik heb nog ontzettend veel liggen van TBS en ik vind het allemaal heerlijk ruiken, maar ik gebruik het niet zo vaak. Om eerlijk te zijn ben ik er veelste lui voor. Maar hier gaat verandering inkomen, ik heb er een optimistisch gevoel over!
5) Eerst nadenken en dan pas kopen
Als ik een product wil hebben, zet ik hem op mijn wishlist. Wil ik het product een maand of twee maanden later nog steeds hebben? Dan mag ik het kopen. Heb ik er mijn bedenkingen bij en wil ik het toch niet hebben? Dan ben ik heel blij dat ik het op mijn wishlist heb gezet.
Dit zijn mijn beauty voornemens voor 2016. Heb jij nog beauty voornemens voor 2016? 

3 reacties

  4 januari 2016

  haha misschien ook eerst lipsticks opmaken haha ben ik zelf ook slecht in namelijk! wij beauty bloggers kopen alles maar, maar maken niets op.. zeer slecht van ons!  4 januari 2016

  Ik draag nu ook alleen maar mac lipsticks, misschien moet ik maar eens meedoen met je beauty voornemen.  4 januari 2016

  Oeps, ik draag nu ook enkel maar Mac lipsticks terwijl ik ook nog veel andere mooie lipsticks heb in mijn stash! Dus ik doe mee met je beauty voornemens, vaker afwisselen van make-up 🙂
  Wat ik nu wel doe is minder make-up kopen, nu koop ik enkel maar make-up die ik echt wil en dat ik weet dat ik het zeker ga gebruiken! XLaat een reactie achter

CommentLuv badge