3 september 2014

Al een aantal keer heb ik de vraag gehad hoe ik mijn huid zo glad en gaaf krijg. Nou moet ik zeggen dat ik een vette huid heb en dat heeft gewoon goede verzorging nodig. In de pubertijd had ik onwijs last van puistjes en oneffenheden. Nu heb ik dat vrijwel niet meer en dat heeft grotendeels te maken door mijn huidverzorging. Het enigste waar ik me wel aan stoor is mijn grote poriën en dat ik een vette huid heb. Voor mijn poriën heb ik een trucje waarmee ze kleiner worden.
Ben je benieuwd geworden naar mijn huidverzorging? Lees dan snel verder, dan vertel ik er meer over 🙂

Als je geluk heb, heb je van nature een mooie huid. Maar niet iedereen heeft daar zoveel geluk bij. Zelf heb ik een lange tijd een onrustige huid gehad, met veel oneffenheden en puistjes. Op een dag was ik daar gewoon klaar mee en ging ik heel goed voor mijn huidje zorgen. Zo drink ik minimaal twee liter water per dag. Water staat erom bekend dat het je huid reinigt. Naast water drinken, zorg ik er ook voor dat ik elke avond mijn make-up eraf haal.

Elke ochtend en elke avond gebruik ik een dag en nachtcrème. Ik gebruik de crèmes van Nivea.

De dagcrème die ik heb van Nivea is ideaal voor een gevoelige huid. De crème is verzorgend voor je huid en verminderd roodheid, trekkerigheid en droogheid. Door deze dagcrème is mijn huid onwijs opgeknapt. Een aanrader is dit dus.
Naast de dagcrème gebruik ik ook de nachtcrème. De substantie van dit product is iets dikker en trekt snel in. Hij doet hetzelfde voor je huid als de dagcrème. In combinatie met deze twee producten knapt je huidje onwijs op. Mijn huid is het bewijs haha. 
Ook gebruik ik s’ochtends en s’avonds Tea Tree Water en Eau Roma Water van lush. Die gebruik ik na het reinigen van mijn make-up s’avonds en ik gebruik het s’ochtends om mijn gezicht te reinigen. Door deze twee producten gaan oneffenheden, puistjes en roodheid in je gezicht echt weg. Je ziet het verschil al na 1 week, kan je nagaan wat voor super producten dit zijn. 
Wat ook echt een must is voor een mooie huid is scrubben. Ik scrub mijn huid 1 keer per week met Angels On Bare Skin of Bûche De Noël(is een LE) van Lush. Deze scrubs zorgen ervoor dat mijn dode huidcellen weggaan en dat mijn gezicht weer helemaal glad aanvoelt.
Zo nu en dan is een verfrissend maskertje ook heerlijk. Ik gebruik graag het masker Mask Of Magnaminty van Lush. Het is een pepermunt masker, die ideaal is voor een onzuivere huid. Je kan hem voor zowel je gezicht als je rug gebruiken. Persoonlijk gebruik ik hem voor mijn gezicht. 
Dit waren de producten die ik gebruik om een zuivere huid te krijgen. Elke dag gebruik ik deze producten met liefde, omdat ik weet dat ze lief zijn voor mijn huid. Naast goede verzorgingsproducten te gebruiken is het belangrijk om voldoende water te drinken. Ook is gezond eten een must.
Mijn foundation is ook een wonderproduct. Ik gebruik een mousse omdat dat fijner werkt voor mij. Als poeder gebruik ik een Studio Careblend Pressed van MAC en een Blot Powder van MAC. 
Ik hoop dat ik nu een aantal vragen hebt beantwoord 🙂 Wat voor huidtype heb jij?
liefs x

13 reacties

  3 september 2014

  Leuk dat je dit deelt. Wat zorg je goed voor je huid!  3 september 2014

  Wow wat gebruik je veel producten! Maar het resultaat mag er zijn meis. Ik ben heel erg benieuwd naar het product van Lush! XO
  p.s. doe jij al mee met mijn give-away?  3 september 2014

  Heerlijke producten gebruik je!  3 september 2014

  Wat gebruik je veel producten, super!  3 september 2014

  Die dagcrème vind ik ook heel fijn 😀  3 september 2014

  Volgens mij zijn de producten die je gebruikt erg fijn, leuk om te zien!  3 september 2014

  Lush ftw!! 🙂  3 september 2014

  Wat een leuk artikel. Je gebruikt hele fijne producten.  3 september 2014

  Wat leuk om te zien welke producten jij voor je huid gebruikt! Je hebt echt een prachtig huidje, daar mag je zeker trots op zijn! 🙂  3 september 2014

  Leuke producten gebruik je!
  Ik heb nu al een tijdje last van een onzuivere huid & vroeger had ik dat nooit!
  Dus het komt door me hormonen & ik doe er alles aan om me egale huidje terug te hebben 🙂
  X  3 september 2014

  Leuk artikel!  4 september 2014

  je gebruikt heel wat goede producten lijkt mij
  ik heb wel een stabiele huid, maar wel enorm gevoelig, bij het minste word ik rood, koud, warm..

  Liefs
  Karlien  5 september 2014

  I love lush producten!
  dit is een heel leuk artikel 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge