18 september 2015

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe foundation en concealer. Omdat ik een vette huid heb, is het best lastig om een fijne foundation te vinden. Bij de ICI Paris keek ik bij BE Creative Make Up en ik werd heel nieuwsgierig naar de Feather Finish Foundation en de Perfect & Reflect Highlighter Pen.

De verpakkingen van BE Creative Make Up zijn simpel maar strak, precies waar ik van hou. Het is alleen wel jammer dat de verpakkingen snel vies worden, maar het gaat natuurlijk om de binnenkant.
Allereerst wil ik het over de Feather Finish Matte Foundation in de kleur 003 hebben. Toen ik deze foundation zag staan was ik eigenlijk gelijk benieuwd wat voor effect hij zou geven. 
De foundation belooft een tweede huid effect, matte afwerking, niet vet, moeiteloos opgenomen door de huid en zou moeten aanbrengen als een crème en voelt aan als een poeder. Zulke beloftes geloof ik vrijwel nooit, ik moet altijd eerst zien en dan geloven. 
Wat ook heel fijn is dat de foundation werkt met een pomp systeem. Dit is hygiënisch en je kan zelf bepalen hoeveel product je nodig hebt.
Links op de foto heb ik aan de rechterkant foundation aangebracht en links heb ik niks op. De foundation geeft een medium dekking en voelt fijn aan op mijn huid. 
Rechts op de foto Heb ik de foundation helemaal opgedaan en het effect vind ik persoonlijk heel mooi. Hij is mat, maar ook met een beetje glans erin. Het rode in mijn gezicht is vrijwel verdwenen, en de foundation doet wat hij beloofd, hij geeft daadwerkelijk een tweede huid.
De foundation kost ongeveer € 15,99
Dan heb ik ook nog de Perfect & Reflect Highlighter Pen gekocht in de kleur 002. De concealer werkt met een draai systeem. Wanneer je aan de onderkant draait, komt het product er aan de bovenkant uit.
Ook de concealer geeft een medium dekking en voegt echt wat toe aan je gezicht. Wat betreft het highlighten doet hij zeker zijn werk en het effect vind ik er gaaf uitzien. 
Links zie je geen concealer en rechts heb ik wel concealer aangebracht. Hier zie je ook goed wat ik bedoel met het highlighten. Hij dekt niet onwijs goed, maar redelijk. Wanneer je een concealer nodig hebt die daadwerkelijk goed dekt, raad ik je deze niet aan. Anders is dit echt een toppertje!
De concealer kost ongeveer € 12,95
Uiteraard heb ik ook full-face foto’s met heel mijn make up. Ja ik ben heel tevreden over deze twee producten alleen had de foundation wat meer matterend mogen zijn. Dit komt ook omdat ik gewoon een vette huid heb, maar alsnog ben ik zeer tevreden over deze twee toppertjes.
Wat vind jij van deze twee producten?

7 reacties

  18 september 2015

  Een matterende foundation is inderdaad handig wanneer je een vette huid hebt (ik spreek uit ervaring). Maar toch ziet de foundation er wel goed uit 🙂  18 september 2015

  Jaaa, die BE foundation is inderdaad heel fijn!  18 september 2015

  Dat ziet er echt goed uit  18 september 2015

  Wat een mooie producten, ze lijken me allebei erg fijn. Wel jammer dat de foundation niet echt matterend is, ik heb ook echt een vette huid dus ik denk niet dat het een match made in heaven zal zijn voor mij haha.  18 september 2015

  Ziet er goed uit! De Concealer ben ik nu wel nieuwsgierig naar 🙂 X  19 september 2015

  die concealer ziet er echt wel goed uit

  liefs
  Karlien  20 september 2015

  Ziet er goed uit! misschien ook maar eens proberen die concealer 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge