1 augustus 2014

Vandaag heb ik weer na twee dagen vrij te zijn geweest een dagje gewerkt. Ik moest tot acht uur werken. Morgen mag ik om kwart voor zeven s’ochtends bij de MAC staan, om weer een daagje te gaan knallen tot twee uur. Morgenavond ga ik gezellig naar mijn lieve vriendinnetje toe die haar verjaardag viert, helemaal leuk dus.
Een tijd geleden kocht ik van Rimmel London een prachtige Apocalips Lip Lacquer. Het kleurtje dat ik kocht is een knalkleur (hoe kan het ook anders). Ik ben er zo blij mee en vandaag wil ik mijn vreugde met jullie delen. Benieuwd naar de kleur? Lees dan zeker verder.

In eerste instantie dacht ik dat de verpakking groter was, want ik had al aardig wat reviews gelezen toen ik het product wou kopen. In mijn handen is het product niet zo groot, maar voelt toch fijn aan in mijn handen.

De verpakking vind ik helemaal top dus. Als ik hem open maakt komt er een een felle kleur uit, met een leuk borsteltje.

Het borsteltje is ideaal om het product mee aan te brengen. Het is totaal niet te klein, maar zeker niet te groot. Het formaat is voor mij ideaal. 

Wanneer ik hem ga swatchen komt er gelijk een knalkleur vanaf. Hier hou ik nou van. Het is fel, en geeft veel kleur af. Het enigste wat me zorgen baart, is de structuur van de apocalips. Wat ik had gelezen is dat het een gloss is, die opdroogt als een lipstick. We gaan het zien.

Het product brengt echt heeerlijk aan op mijn lippen. De structuur is prettig om mee te werken, net zoals het borsteltje. Op mijn lippen kan je zien dat er onwijs veel kleur vanaf komt. Het aanbrengen van het product is wel een kunstje hoor. Omdat het vloeibaar is en veel kleur afgeeft is het best lastig om het mooi aan te brengen. Maar ik moet zeggen dat de kleur er netjes uitziet op mijn lippen.
Na eventjes gewacht te hebben, is de kleur zo opgedroogd op mijn lippen. De Apocalips heeft veel meer weg van een lipstick die makkelijk over je lippen gaat. Ik moet ook zeggen dat de kleur lang blijft zitten. Na een hapje en drankje te hebben gegeten ziet de kleur er nog prima uit. Ik heb dan wel zo’n tik dat ik na het eten altijd even moet bijwerken, maar in principe is dit niet perse nodig.
Full-face ziet de kleur er zo uit. Ik vind het echt een onwijs mooie kleur waar ik echt blij mee ben. Hoe feller hoe beter en deze kleur mag er zeker zijn. 

De Rimmel Apocalips voelen erg zacht en comfortabel aan. Ze plakken niet wat ik al een groot voordeel vindt, en de structuur is niet te dik. Aan de Apocalips zit wel een geurtje aan, maar dat stoort totaal niet. Je ruikt hem niet als je hem op je lippen hebt zitten. Wat ik ook een groot voordeel vindt is dat de Apocalips je lippen erg zacht maken. Het is dus ook nog een verzorgend product. Voor de Apocalips betaal je ongeveer € 10,99 en je kan ze kopen bij de Kruidvat. Ze hebben nog veel meer mooie kleuren, waarvan ik er zeker meer van ga aanschaffen.
Wat vind jij van deze kleur? En heb je al ervaring met de Apocalips?
liefs x

19 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge