15 januari 2014

Een tijdje terug heb ik bij de Action een oogschaduw palette gekocht, en ik ontdekte dat ik dat daar nog helemaal geen review over heb gemaakt. Vandaar dat ik het nu doe. 
Ik ben echt dol op de Action, en wie niet? Het is gewoon een winkel die bijna alles heeft ideaal dus! De make-up van de Action vind ik bijna altijd wel goed. Ik heb het dan over de oogschaduws en de lipsticks. En voor zo’n fijne prijs kan je het gewoon niet laten liggen.
Vandaag ga ik dit oogschaduw palette met de hoofdkleur blauw reviewen. Benieuwd lees dan snel verder.

Dit oogschaduw palette komt zoals jullie weten bij de Action vandaan, en ik ben er heel blij mee. Niet alleen de kleuren zijn echt mooi de prijs is al helemaal ideaal. Voor maar minder dan € 3,00 heb jij al zo’n palette binnen. Je hebt deze oogschaduw palette overigens ook in kleine rondjes.
 Het nadeel van dit palette is dat zoals je op de foto kan zien dat het een beetje kruimelig wordt. Voor de rest ben ik zeer tevreden hierover, wel zou ik willen dat de pigmentatie iets beter was. Maar wat wil je voor zo’n goedkoop exemplaar. Je ziet dat de lichtblauwe kleur er echt uitspringt, en de kleur naast de witte is een beetje een combi van grijs en blauw.

Hieronder zie je de swatches die ik op mijn arm hebt gemaakt. Ik denk dat ik hier een hele mooie look mee kan maken. Natuurlijk ga ik dat ook doen en die laat ik jullie snel zien.
Wat vinden jullie van dit oogschaduw Palette van de Action? En hebben jullie ook ervaring met de make-up van de Action?
liefs

2 reacties

  15 januari 2014

  Dat zijn inderdaad fijne palettes van de Action. Ik geloof dat ik deze zelf ook heb.
  Prachtige kleuren, en een goede pigementie!
  Liefs Gea.  15 januari 2014

  Mooie kleurtjes en goede pigmentatie! Zou ik niet meteen verwachten van de Action. Leuk xLaat een reactie achter

CommentLuv badge