8 oktober 2015

Oké, ik geef toe. De kou en alles wat daarbij hoort, is gewoon niet mijn ding. Ik ben een koukleum, ben tegen de kou en ik ben er gewoon niet dol op. Maar toch zijn er een aantal dingen waarom ik toch wel zin heb in de herfst. 

1. Dikke vesten, mooie sjaals en laarsjes aan
Één van de leukste dingen aan de herfst vind ik toch wel dat ik mijn warme kleding weer aan kan trekken. Ik ben dol op mijn dikke vesten en draag ze met heel veel plezier. Ik heb ook een oversized chill trui die ik zo graag draag en waar ik mijn eigen helemaal in kan verstoppen.
2. De kaarsjes kunnen weer aan!

Oké dit kan heel het jaar door, maar met de herfst vind ik kaarsjes altijd zo gezellig staan. De sfeer is gezellig en het geeft mij altijd een heel knus gevoel. 
3. Nieuwe collecties
Jaaa wanneer het weer herfst is betekent dat er ook weer nieuwe collecties in de winkels komen. Dat is een geldige reden om eens lekker te gaan shoppen.
4. Donkere lipstick
Ik draag sowieso graag rode lipstick, maar in de herfst vind ik het heel mooi staan om donkere lipstick op te hebben. Daarom heb ik al mijn donkere lipsticks weer opgezocht en ze staan weer mooi te pronken in mijn ‘herfst’ make-up bakje. 
5. Pepernoten & kruidnoten
Ik geef toe, ik ben er vroeg bij. Maar sinds ze weer in de winkel liggen hebben wij bij ons thuis al een paar zakken verslonden. En ik ben er dol op!
6, Relaxen in je oversized trui en rendieren broek
Ik draag graag op relax dagen een oversized trui en mijn rendieren broek van de Primark. Deze broek is echt mijn relax broek en ik moet en zal er meer scoren in de Primark, ze zitten zo lekker.
7. Een boswandeling maken en van de natuur genieten
Wanneer je met de herfst in het bos een heerlijke boswandeling maakt en de blaadjes vallen van de boom, geeft mij dat een heerlijk gevoel. Ik hou daar echt van, frisse lucht opsnuiven, foto’s maken en genieten van de natuur.
8. Ik heb een auto en hoef niet meer met de scooter
Dit is het leukste vooruitzicht van dit jaar. Met de auto naar het werk in plaats van met de scooter. YAY! Droog zitten met de verwarming aan in plaats van met je regenpak en je handschoenen aan zitten koukleumen op de scooter. Best feeling ever!
Waarom heb jij zin in de herfst?

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge