3 januari 2016

Als echte shopaholics gaat ons hart bij elke sale een beetje harder kloppen. Elke vrouw heeft haar eigen tactieken om de beste koopjes te scoren, maar wat extra advies kan natuurlijk nooit kwaad. Lees snel hoe jij voortaan te werk moet gaan om geen koopje over het hoofd te zien.

De beste timing
Om je slag te slaan moet je op het juiste moment op de juiste plek zijn. Dat betekent geduldig afwachten tot dat felbegeerde rokje eindelijk wordt afgeprijsd. Maar te lang wachten is ook gevaarlijk. Voor je het weet is een ander je voor en gaat het koopje aan je neus voorbij. Yellow bag is een handige app die je een handje kan helpen met het vinden van de juiste timing. Kom je tijdens het shoppen een fantastische jas tegen die net iets te duur is? Sla hem op en de app zal het je direct laten weten als de prijs zakt.
Budgetbewust
De sale is natuurlijk hét moment om de leukste items te scoren en tegelijkertijd geld te besparen. Maar toch kunnen al die koopjes samen een behoorlijke aanslag op je bankrekening pleken. We weten allemaal hoe moeilijk het is om tijdjes het sale shoppen jezelf in te houden. Bescherm jezelf daarom vóórdat je op jacht gaat! Bepaal hoeveel je maximaal wilt uitgeven en zorg ervoor dat je dit bedrag niet overschrijdt. Neem het bedrag desnoods contant mee, dan heb je er nog controle over. 
De perfecte outfit
Na een dag shoppen heb je genoeg nieuwe kleding om weer een poosje goed voor de dag te komen. Maar wat trek je op de dag van het winkelen zelf aan? Ga voor een lekkere comfortabele outfit en een paar schoenen waarmee je moeiteloos kilometers langs de kledingrekken kunt lopen. Verder zijn laagjes perfect voor een dagje shoppen. Een vestje passen gaat namelijk het beste als je een hemdje of T-shirt aan hebt. Ook kun je rekening houden met wat er op je wishlist staat. Heb je nog een leuke broek nodig voor onder dat ene vestje? Trek dat vestje dan thuis alvast aan. Tenslotte is het af te raden om een dag lang te gaan winkelen met een grote, zware tas/ Ga voor een klein formaat met een handig schouderbandje. Zo blijven je handen vrij om ongestoord items op te pakken en terug te hangen. Net als je tas, wil je het liefst ook je portemonnee zo klein mogelijk houden en niet teveel onnodige pasjes meenemen. Houd het daarom comfortabel en compact en neem alleen je briefgeld en pasjes mee in je telefoonhoesje
Alles op een rijtje
Niets is zo handig als een wishlist. Maak voordat je eropuit trekt een lijstje met de items die je écht wilt hebben. Die jeans die perfect met je nieuwe blousje matchen maar steeds net te duur waren bijvoorbeeld. Zo hoef je niet kriskras de winkels door, maar kun je recht op je doel af. Je zult zien dat een wishlist je zeeën van tijd zal schelen en dat is tijdens de sale natuurlijk altijd welkom.
Online koopjes
Shoppen vanaf je luie stoel? Ook online zijn er mooie koopjes te vinden. Zonder dat je het doorhebt, heb je urenlang tussen de digitale kledingrekken doorgebracht. Ook hier is een goede voorbereiding goud waard. Bedenk van tevoren waar je naar op zoek bent en maak gebruik van de filters op de websites. Op zoek naar een nieuw hoesje voor je Samsung Galaxy S5? Je zult zien dat het bekijken van alle modellen en varianten een hoop tijd in beslag zal nemen. Door op de site aan te geven hoeveel je maximaal wilt uitgeven en naar welk materiaal en naar welke kleur je op zoek bent, word je zoektocht een stuk simpeler. Dankzij filters heb je bijvoorbeeld binnen no-time dat unieke iPhone 5C hoesje met een fashionable design gevonden.
Altijd op de hoogte
Dure merkkleding shoppen voor een klein prijsje. Wie wil dat nu niet? Sample sales zijn de ideale momenten om het maximale uit je budget  te halen. Dubbel balen dus als je pas na afloop ontdekt dat je favoriete merk vorige week een sample sale hield, maar dat laat je je natuurlijk geen twee keer gebeuren. De handige website stockverkopen.nl is je uitkomst! Deze site laat je precies zien waar en wanneer sample sales plaatsvinden. Selecteer op een bepaald merk of je eigen woonplaats en zet de belangrijkste data meteen in je agenda. Ook staat er een handige overzicht met de leukste outlet stores op de site. Ideaal! 
De beste koopjes vinden? Pak het strategisch aan en houd rekening met deze tips. Zo weet je zeker dat je zelfs met het kleinste budget de meest gewilde items kunt scoren!
liefs

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge