22 januari 2016

Één van mijn goede voornemens is, meer de deur uitgaan en meer leuke dingen gaan doen. 2016 is goed begonnen want de komende weekenden zit ik helemaal volgepland en ik vind het heerlijk! Vandaag vertel ik welke dingen er de komende tijd op de planning staan.

Uiteten met Rachel
Jaaa, hier heb ik echt ontzettend veel zin in. Leuk feitje, vanavond ga ik met haar uiteten. We gaan samen uiteten in Gorinchem. Zulke uitjes vind ik uitjes vind ik super leuk! Heerlijk bijkletsen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ik weet zeker dat het een hele leuke avond gaat worden samen met mijn lieve vriendinnetje. Wist je trouwens dat Rachel en ik al meer dan zeven jaar vriendinnen zijn? Na alles wat wij hebben meegemaakt, kan je wel zeggen dat dit een vriendschap voor het leven is. 
Beauty middag met Simone
Nog zoiets leuks wat op de planning staat! Mijn lieve vriendinnetje Simone doet de opleiding schoonheidsspecialiste en ze heeft mensen nodig om op te oefenen. Tja daar offer ik mij natuurlijk graag voor op. Deze middag ga ik doen met Simone en mijn zusje Maartje. Volgens mijn zusje kan Simone pijnloos haar wenkbrauwen doen en zitten ze ook nog eens perfect! 
Overstappen naar WordPress 
Oh, dit vind ik onwijs spannend maar ook super tof natuurlijk! Eindelijk ga ik de stap maken om over te stappen van Blogger naar WordPress. Iets waar ik al een aantal maanden mee bezig ben, maar nooit de stap heb durven nemen. Gelukkig heb ik iemand gevonden die mij hiermee gaat helpen, want ik weet als ik het zelf doe dan ga ik keihard falen. 
Nieuwe layout 
Als ik toch ga overstappen naar iets nieuws, dan wil ik er ook gelijk een nieuwe layout bij. Ik weet precies wat ik wil. Zwart, wit en een vleugje roze. Mijn nieuwe layout moet vooral ook clean zijn, overzichtelijk en de foto’s moeten eruit springen. Voor de rest hou ik het nog geheim, maar ik kan niet wachten tot ik het jullie eindelijk kan laten zien!
Maastricht
Nog zoiets waar ik heel erg naar uitkijk is mijn tripje naar Maastricht. Natuurlijk ga ik die niet alleen maken, ik ga samen met mijn moeder twee dagen naar Maastricht YAY! Ik krijg dit van mijn moeder omdat ik dan hopelijk 17 kilo ben afgevallen haha. Ik zit nu al bijna op de 8 kilo die ik kwijt ben, dus nog ongeveer 10 te gaan. We gaan samen shoppen, uiteten en nog veel meer leuke dingen doen. Ik ben stiekem al bezig met een wishlist die ik natuurlijk snel ga delen op mijn blog. Helaas moet ik nog wel eventjes wachten, want we gaan pas in april. Het gaat in ieder geval super leuk worden!
Heb jij nog leuke dingen op de planning staan?

2 reacties

    22 januari 2016

    Leuk dat je hier naar uit kunt kijken, ik heb zo ook al een hoop dingen. Enne you go girl, je gaat je doel halen!    22 januari 2016

    Wat een leuke dingen om naar uit te kijken en wat goed/knap dat je nu al bijna 8 kilo kwijt bent! You go girl! ♥ xx LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge