24 januari 2016

Of het nu het begin van een nieuw jaar, nieuwe maand of nieuwe dag is, jezelf verbeteren kan op ieder moment! Stop dus met uitstellen en het verzinnen van excuses en steek je tijd in het downloaden van de juiste apps. Met behulp van de volgende apps ligt die mooiere, slankere én gezondere versie van jezelf namelijk voor het oprapen. Download ze vandaag nog en begin meteen!

Afvallen is lastig, geloof me ik kan het weten! Ik ben al sinds oktober bezig met de Weight Watchers en ik ben onwijs trots op het resultaat wat ik tot nu toe heb bereikt. Maar niet iedereen heeft zin, tijd of wat dan ook om naar zo’n cursus te gaan, daarom kan je misschien met de volgende apps toch je doel bereiken.
Fatsecret
Om snel gewicht te verliezen kan een crash dieet zijn werk doen, maar wil je ook slank en gezond blijven, dan zal je je hele levenswijze en vooral je eetgewoonte moeten aanpassen. Een handige ap die je hierbij kan helpen is fatsecret. Met deze app kun je een voedings- en activiteiten logboek bijhouden om te zien hoeveel calorieën je per dag verliest en juist binnen krijgt. In de gewichtskaart en het logboek kun je vervolgens je voortgang bijhouden. Daarnaast vind je in de app informatie over voedingswaarde voor alle voedingsmiddelen, merken en restaurants en een grote verzameling aan lekkere en gezonde recepten. Ideaal dus!Snack500
Een avondje bankhangen met een goede film, daar hoort natuurlijk een grote bak popcorn bij! Af en toe mogen we best even zondigen, maar zondig wel bewust. Met de handige app snack 500 check je, de naam zegt het al, 500 verschillende snacks en snoepjes op calorieën. Combineer hem met voorgaande app dan weet je precies of je de snack nog aan je dagelijkse dosis calorieën kunt toevoegen.

Fitstar

Gezond eten is één ding, maar voor een strak lijf is bewegen minstens zo belangrijk. Stop met het sponsoren van je sportschool (lees: wel betalen, maar niet gaan) en download de handige app Fitstar. Je hebt de keuze uit Fitstar Yoga (enkel voor iOS) en Fitstar Personal Trainer. Iedere oefening wordt aan de hand van een video voorgedaan, zodat je precies weet wat je moet doen. Bovendien kun je de oefeningen personaliseren door aan het einde van je workout per oefening aan te geven hoe zwaar je deze vond. Een handige gadget voor bij deze apps is een telefoonhoesje. Kies bijvoorbeeld een Sony Xperia Z3 Compact hoesje met ingebouwde standaard. Zo zet je je telefoon neer en kun je de filmpjes met oefeningen eenvoudig blijven bekijken tijdens het uitvoeren van je workout.
My Beauty Bible
Natuurlijk mag ook je gezicht niet achterblijven. Kun jij nog wel wat tips en trucjes gebruiken of ben je gewoon gek op het bekijken van make-up tutorials? Dan is de app My Beauty Bible iets voor jou. Deze app staat vol met make-up tutorials, foto’s en handige tips voor het aanbrengen van een mooie make-up. Ook bij deze app komt een Samsung Galaxy Ace 4 hoesje met standaard goed van pas! Je wilt natuurlijk wel je handen vrij hebben om mee te kunnen doen met de tutorials. Bovendien bescherm je je telefoon meteen tegen rondvliegende make-up klodders.
L’Oreal Make-up Genius
Ben je geen fan van testers in een winkel, maar wil je toch graag weten hoe die nieuwe kleur lippenstift jou staat? Download dan de app make-up Genius van L’Oreal. Met deze gratis app kun je alle producten van het merk uitproberen op ieder moment zonder deze daadwerkelijk op je gezicht te hoeven smeren. De app maakt een scan van je gezicht en plaatst op basis daarvan het gekozen product precies op de juiste plek op je gezicht. De make-up beweegt bovendien mee met je gezicht,
waardoor het net lijkt alsof je in een spiegel kijkt. Zo kun je rustig alle kleurtjes uitproberen, totdat je jouw perfecte look gevonden hebt!
Aan jezelf werken blijft even doorzetten, maar met deze apps wordt het al een stuk makkelijker en leuker! Welke handige apps gebruik jij al?

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge