3 september 2015

Een jaar geleden ben single geworden en serieus dat was voor mij het beste wat mij ooit is overkomen. Na een aantal lastige maanden heb ik mijzelf helemaal teruggevonden, ben ik happy en maak ik een feestje van mijn leven. Ik zorg er persoonlijk voor dat elke dag een feestje is. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van single zijn? Dat ga ik je vandaag vertellen.

Even een disclaimer vooraf. Dit artikel is met een dikke knipoog geschreven al zit er wel een kern van waarheid in haha. Veel plezier met lezen!
1. Je hoeft je aan niemand te verantwoorden als je zin hebt om twee bakken Ben & Jerry’s leeg te eten, en vervolgens de hele dag in bed blijft om je favoriete serie te kijken. Because nobody cares!
2. Je bent zoveel minder geld kwijt in de maand. Oké tenzij je het allemaal uitgeeft aan jezelf, waar ik mij regelmatig schuldig aan maak haha. Wanneer je een vriend of vriendin hebt, ga je vaak leuke dingen doen en ook jij trakteert weleens. 
3. Je kunt gaan en staan waar je wilt en je hoeft met niemand te overleggen, best thing ever! Wanneer ik zin heb om uit te gaan of lekker ergens een hapje te gaan eten, dan doe ik dat gewoon spontaan. Hop die auto in en gaan met die banaan. 
4. Netflix is je nieuwe boyfriend. Hij staat altijd voor je klaar met uren vermaak. Plus je kan Netflix overal mee naar toe nemen en hij laat je nooooit in de steek. Pure liefde dit.
5. Je vriendinnen staan op nummer 1 en je heb altijd tijd voor ze. Een wijn date is dan ook altijd zeer welkom. 
6. Je bed hoef je niet te delen. Je moet dus wel optimaal gebruik maken van de ruimte. Oh en nog een voordeel, je kan jezelf helemaal inwikkelen in je dekens, want tja je hoeft ze toch niet te delen. Best feeling ever!
7. Je kan altijd je eigen zin doen. Niemand die zegt of je iets wel of niet moet doen, want je bepaalt het allemaal lekker zelf. Oftewel die geweldige vrijheid.
8. Je kunt daten, flirten, zoenen met wie je wilt. Je bent toch aan niemand gebonden. Al zoen je vier mannen op een avonden who cares? You are single!
9. Je hebt altijd een reden om wijn te drinken. En het maakt je niet uit hoe laat of hoe vroeg die fles open gaat. Je maakt er zelf gewoon een feestje van. 
10. Als je thuiskomt doe je gelijk je pyama of huispak aan en je chilt hem diehard. Niemand die daar opmerkingen over maakt. (Op het moment dat ik dit artikel schrijf zit ik zelfs in mijn huispak en ik hou ervan!)
Voor de vrijgezelle dames onder ons, wat is jouw voordeel van het single zijn?
liefs 

7 reacties

  3 september 2015

  haha geweldig om te lezen en helemaal waar, al zou ik wanneer ik met Marc zou trouwen en zou gaan samenwonen ook een bak ijs opeten en dan hoeft die er nog niets over te zeggen haha als ik op het punt sta om zo'n bak leeg te eten kan die beter zn mond maar houden! Plus wij kopen later twee aparte dekbedden haha dan hebben we dat geruzie al niet ;D  3 september 2015

  Hihihi hier leef ik al jaaaaaren mee, maar ik heb nu toch wel iemand leuks leren kennen hoor 😉  3 september 2015

  Hmmmmmm ergens herkenbaar..Al moet ik zeggen dat nu ik al bijna een jaar een fijne serieuze relatie heb alles pas op zijn plek valt. Je krijgt er zoveel voor terug wat ik absoluut niet zou willen missen. Bovendien kan ik nog steeds een hele bak ijs alleen op eten..de halve dag in bed liggen en series kijken..wijntjes met vriendinnen drinken..blahblahblah! En ohja..vrienden vind ik belangrijk, maar niet zó belangrijk…  3 september 2015

  als je uit een ongelukkige relatie komt zijn dit inderdaad voordelen. als je in een gelukkige relatie zit is het veel leuker om dit alles te delen 🙂 maar ik heb gelukkig ook nog tijd en ruimte voor mezelf dus dat scheelt ^^ maar wel leuk geschreven!  3 september 2015

  Ik herken zeker wel de voordelen uit de tijd dat ik nog single was 😉 Leuk artikel.  3 september 2015

  ALs je een kut relatie hebt gehad (laat me het zo zeggen) dan zijn dit idd hele erge voordelen!  4 september 2015

  Hihi ik herken je helemaal in deze punten! Vooral het doen en laten wat je wilt 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge