11 november 2016

Oversized denim jacket

Woehoeee het is weer tijd voor een nieuwe outfit. Sinds ik vorige week heb verteld dat ik vaker een outfit wil gaan posten, heb ik er helemaal zin in gekregen. Daarom wil ik vandaag mijn nieuwe oversized denim jacket en tasje laten zien van Come Get Fashion. Echt sinds ik deze items in mijn bezit heb, draag ik ze met heel veel plezier. Vooral het tasje draag ik de laatste tijd regelmatig en dat is niet zo heel gek, want hij is super leuk!

Oversized denim jacket

Mijn oversized denim jacket is van Come Get Fashion en sinds ik dit jasje heb, ben ik verkocht! Ik hou echt van dit gave jasje. Hij is heerlijk oversized en dat is nou juist zo leuk! Het tasje wat ik draag is ook van Come Get fashion, mijn trui is van H&M, mijn broek is van de Primark.

Oversized denim jacket

Oversized denim jacket

Oversized denim jacket

Oversized denim jacket Oversized denim jacket

Oversized denim jacketOversized denim jacket

Ik ben dol op mijn sieraden. Mijn horloge is van Tommy Hilfiger, mijn ene ring is van Zinzi en de andere ring van Ti Sento Milano als ik het goed schrijf. Ik draag een nagellak van Essence.

Dit is de eerste keer dat ik echt een poging deed tot outfit foto’s. En ik moet zeggen voor een eerste keer is het best goed gelukt. In ieder geval ben ik er trots op haha!

Heb jij ook een oversized denim jacket?    

 

 

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge