3 november 2016

Winterjas vero moda

Een outfit heb ik niet bepaald vaak laten zien op mijn blog. Voorheen was ik alleen maar bezig met beauty, maar tegenwoordig ben ik ook helemaal dol op fashion. Mijn kledingkast is de afgelopen maanden hard gegroeid en ik vind het ook super leuk om mijn outfits te delen op mijn blog. Vanaf vandaag komen er dan ook vaker outfits online op mijn blog en vandaag wil ik graag mijn nieuwe winterjas laten zien van Vero Moda.

Al jaren draag ik zwarte winterjassen en ook dit jaar wou ik eigenlijk voor zwart gaan. Nadat ik zo’n zes zwarte winterjassen had gepast, had ik nog steeds niet dat wauw gevoel. En dat wauw gevoel heb ik toch echt nodig bij een winterjas. Zo’n jas draag je heel de winter door, dus vind ik het ook belangrijk dat hij het wauw effect heeft.

winterjas vero moda

In het winkelcentrum waar ik werk heb je een Vero Moda zitten en ik kom daar regelmatig om even te gluren. De laatste keer zag ik deze winterjas hangen en ik was op slag verliefd. Omdat ik nog in mijn oude kledingmaten dacht, pakte ik automatisch een grotere maat. En tot mijn verbazing was hij te groot. YAY een maat kleiner passen! Ik ben voor een L gegaan en hij zit als gegoten.

Het is een soort van wollen winterjas en hij is grijs met een bepaald patroon. De binnenkant is gewoon normaal zoals de meeste jassen zijn.

Omdat ik een enorme koukleum ben, vind ik het fijn dat ik er nog een dikke trui onder kan doen. En dat kan ook gelukkig!

winterjas Vero Moda

En een voordeel hij is een keer geen zwart, maar grijs zoals je kunt zien. Ook zit er nog een capuchon op en dat vind ik een heel leuk detail! Jaaa ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe winterjas van de Vero Moda. Hij kost ongeveer

jas Vero Moda / broek Primark / tas Come Get Fashion

Heb jij al een fijne winterjas?

5 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge