6 mei 2016

Garderobe

Als kind was het al iets waar je vaak erg tegenop zag en voor velen onder ons is het opruimen van je kast nog steeds geen pretje. Toch heeft dit vervelende klusje een heel groot voordeel. Het kan je namelijk een hoop leuke nieuwe outfits opleveren, zonder een cent uit te hoeven geven! Lees snel hoe.

Van ruilen komt lachen

Het gezegde ‘van ruilen komt huilen’ gaat voor kleding lang niet altijd op. Ruilen is namelijk dé manier om van je oude troep af te komen en er nog iets aan over te houden ook. Na het opruimen van je kast heb je ongetwijfeld een stapeltje kleding waar niks aan mankeert, maar waar je simpelweg op uitgekeken bent. Zonde om weg te doen! Trommel wat vriendinnen op en sla aan het ruilen. Misschien gebruik jij die verzameling Huawei Ascend G6 hoesjes niet meer, omdat je allang een nieuw toestel hebt, maar maak je een vriendin hier juist heel blij mee. Mocht het met vriendinnen niet lukken, dan kun je via de app Swopster ook ruilen met onbekenden door je items te uploaden in een virtuele kledingkast.

Zo goed als nieuw

Door het opruimen van je kast kom je soms weer kledingstukken of accessoires tegen, die je al jaren niet meer hebt aangehad en waarvan je eigenlijk vergeten was dat je ze had. Ik ben natuurlijk best wel wat kilo’s kwijt geraakt en laatst kwam ik weer oude kledingstukken tegen die ik nu opeens weer aan kan, super leuk! Bovendien kunnen dit soort items er plots heel anders uitzien als je ze combineert met je nieuwe kleding. Je lievelingsshirt van vijf jaar geleden kan er ineens weer als nieuw uitzien bij dat fantastische designer rokje dat je laatst op de kop hebt getikt.

Net even anders

Hoe vaker je iets aantrekt hoe sneller je erop uitgekeken raakt. Dit overkomt mij namelijk best wel vaak. Heb ik nieuwe kleding? Dan wil ik het zo vaak mogelijk dragen. Maar het is zonde om afscheid te moeten nemen van een kledingstuk die nog hartstikke leuk is. Het opruimen van je kast is dan ook hét moment om kledingstukken nieuw leven in te blazen. Omdat je een goed overzicht krijgt van wat je ook alweer allemaal hebt, kun je eenvoudig nieuwe outfits uitproberen. Stap uit je comfortzone en combineer kledingstukken, die je in eerste instantie nooit bij elkaar zou dragen. Kun je een kledingstuk op geen enkele manier meer combineren? Dan kan je deze altijd nog customizen. Nieuwe knoopjes, het afknippen van mouwen of inkorten van broekspijpen kunnen zorgen voor een wereld van verschil. Ook accessoires zijn leuk om een nieuwe look te geven. Denk aan het hoesje van je Samsung Galaxy Ace 4. Met nagellak voorzie je je phone cover van de leukste en meest unieke printjes, die helemaal matchen bij jouw nieuwe kleding!

Customize jij weleens kledingstukken waarop je bent uitgekeken?

*Dit is een gesponsord artikel

 

3 reacties

  6 mei 2016

  Ik ga toevallig net vanmiddag mijn kast opruimen, aangezien het een rommel is en ik ben afgevallen dus een heleboel items zijn te groot geworden.
  Dit artikel komt dus als geroepen!  6 mei 2016

  Ik heb een aantal maanden geleden mijn kast al opgeruimd  9 mei 2016

  Ik heb laatst mijn kast uitgeruimd en heb twee HELE volle tassen weggegeven. Ik dacht dat ik nu wel veel ruimte heb, maar het lijkt wel voller..Laat een reactie achter

CommentLuv badge