12 juli 2016

Yves Saint Laurent

Wauw de titel is een hele mond vol, maar vandaag wil ik het hebben over mijn Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils Mascara. Voorheen kocht ik vrijwel altijd budget mascara’s, maar sinds ik een tester heb geprobeerd van de Yves Saint Laurent mascara ben ik verkocht. Ik wou eerst wachten op een leuke actie voordat ik de mascara wou kopen en dat is gelukt! En vandaag laat ik mijn geweldige mascara aan jullie zien.

Yves Saint Laurent

De Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils mascara zit verpakt in een mooi doosje, zelfs het doosje voelt al luxe aan.

Yves Saint Laurent

Kan je nagaan al jaren koop ik budget mascara’s en opeens stap ik over naar een mascara van € 33,50. Gelukkig heb ik hem met korting gekocht, maar het blijft alsnog een vrij dure mascara. De huls is trouwens echt een plaatje om te zien. Hij voelt ook wat ‘zwaarder’ aan, maar dat verwacht ik wel voor dat geld.

Yves Saint Laurent

Deze mascara zou verzorgend moeten werken door bepaalde oliën die in de mascara zitten. Ook zou hij veel volume moeten geven. Het borsteltje is trouwens echt een fijn ding om mee te werken. Ik ben namelijk echt dol op zulke borsteltjes.

Yves Saint Laurent

Links zie je dat ik geen mascara op heb. Ook zie je dat mijn wimpers vrij lang zijn, maar ze zijn helaas niet zo intens zwart. Rechts zie je dat ik de Yves Saint Laurent mascara heb aangebracht met slechts één laagje. Dit ene laag je is zoals je al kan zien voldoende Mijn wimpers worden er intens zwart door en ze zijn ook nog eens een stukje langer. Het is heel fijn dat de mascara geen klontjes geeft, want daar heb ik echt een hekel aan. Er zit 34 gram mascara in het product en volgens mij is dat best wel veel.

Wat is jou favoriete mascara?     

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge