4 november 2016

Yves Saint Laurent

Oeps i did it again.. Ik heb weer een nieuwe lipstick gekocht en niet zomaar eentje. Ik heb mijn eerste Yves Saint Laurent lipstick gekocht wiehoeee! Al een tijdje ben ik op zoek naar de perfecte nude lipstick en ik heb echt veel lipsticks, maar nog niet de perfecte. Totdat ik Wood On Fire zag, wist ik dat dit de perfecte  nude lipstick zou zijn. En in dit artikel ga ik er alles over vertellen!

Yves Saint Laurent

Als je de lipsticks van YSL kent, dan herken je ze vooral van de oh zo mooie gouden hulsen. Het probleem is alleen dat deze niet mat zijn en ik heb nou eenmaal een zwak voor matte lipsticks. De hulsen van de matte lijn zijn ook heel erg mooi en zien er strak uit. De formule is ook ontzettend fijn, hij brengt namelijk heerlijk aan en ziet er mat uit. Op je lippen merk je er helemaal niets van en daarom ben ik zo dol op deze lijn.

Yves Saint Laurent

Oh wat heb ik toch een zwak voor deze foto! De lipstick ziet er nog zo onaangetast uit en het is echt een plaatje om te zien! Uiteindelijk ben ik voor Wood On Fire gegaan omdat deze kleur echt bij mij past. Ze hebben nog 13 andere kleuren en ik heb net even gekeken bij Douglas en ik heb weer een paar mooie kleuren op mijn lijstje gezet whoep whoep!

Yves Saint Laurent

De swatch ziet er goed uit en ik ben nu al dol op deze kleur!

Yves Saint Laurent

Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. Ik vind het vooral fijn dat dit zo’n kleur is die ik overal bij kan matchen. De lipstick kost € 36,95 en ik heb hem gekocht bij de Douglas en als je naar deze link gaat dan zie je welke kleuren ze nog meer hebben.

Heb jij ook een lipstick van Yves Saint Laurent?

 

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge