9 december 2016

MAC

Als het om lipsticks ga en dan vooral matte lipsticks, ben ik een groot fan van MAC. Alleen al mijn lipstick stash telt maar liefst 27 lipsticks. Ik zal eerlijk zijn, ik draag ze lang niet allemaal. Maar er zijn twee lipsticks die ik de laatste tijd er steeds vaker bij pak. Het zijn twee verschillende kleuren. De één is een Kylie Jenner kleur en de andere is een bruine kleur. Plus ze zijn allebei mat en daar ben ik groot fan van. Wil je weten over welke lipsticks ik het heb? Lees dan zeker verder!

MAC

Mehr & Whirl

Ik heb het natuurlijk over de lipsticks Mehr en Whirl. Als je een beetje bekend bent met de lipsticks van MAC, dan weet je dat dit twee populaire lipsticks zijn. Misschien is Mehr nog iets bekender doordat dit een Kylie Jenner lipstick is. Het zijn twee verschillende lipsticks, maar ze zijn allebei zo mooi!

MAC

Kleur

Zoals je kunt zien is Mehr qua kleur oud roze en is Whirl een kleur die neigt naar het bruin. Ik ben zelf erg fan van beide kleuren en ik draag ze daarom ook regelmatig. Het ligt eraan wat ik aan heb en in welke bui ik ben en naar aanleiding daarvan kies ik een kleur uit die op dat moment bij mij past. Naast deze twee kleuren draag ik ook graag rode lipsticks en daar heb ik ook zo mijn favorieten van. Hier komt binnenkort ook een artikel over online.

Swatches

MAC

YAAAASS voor matte lipstick! Oh wat hou ik hier toch van!

Whirl

MAC

Ik HOU van bruine lipstick en Whirl is zo ontzettend mooi!

Mehr

MAC

Voordat ik Mehr had gekocht, droeg ik eerst vrijwel dagelijks Brave. Dit is geen matte lipstick en heeft een satin finish. Brave is mijn eerste MAC lipstick die ik helemaal heb opgemaakt. Vandaar dat ik ook heel graag dezelfde lipstick wou in mijn stash. Mijn oog viel op Mehr en tadaa en dit is mijn verhaal hoe ik Mehr heb gekocht haha!

Welke lipstick vind jij het mooiste?      

2 reacties

  9 december 2016

  Ik heb er ook veel en draag ze ook lang niet allemaal. Mehr draag ik af en toe en whirl heb ik niet. Zijn mooie kleuren!
  Manon onlangs geplaatst…Max & More Highlighter | Pink & NudeMy Profile


  Sabrina

  11 december 2016

  Ik heb ze ook allebei. En geen andere (nog) ze zijn allebei super mooi, whirl is wel wat hevig voor mij. Ik draag ze allebei heel graag een whirl dan met een wat roze of nude potloodje er onder.
  Ik wil meeeeer!Laat een reactie achter

CommentLuv badge