8 april 2016

NYC

Oké dat ik dol ben op mijn Essence Liquid Eyeliner is inmiddels wel duidelijk. Al anderhalf jaar is dat mijn geliefde eyeliner en ik vond dat het tijd was om iets nieuws te ontdekken. Via NikkieTutorials kwam ik uit op deze liquid eyeliner van NYC en ik besloot om hem gewoon eens te gaan testen. En al na de eerste keer was ik in shock, want wauw hoe komt het dat ik deze eyeliner niet eerder heb ontdekt?

NYC Liquid Eyeliner verpakking

NYC eyeliner

De verpakking doet mij een beetje denken aan mijn favoriete eyeliner van Essence. Ze zitten ook een beetje in dezelfde prijsklasse, alleen bij Essence zou ik dat echt zeggen, maar bij deze van NYC niet. De verpakking is namelijk gewoon zwart met een beetje witte metallic letters erop. Het ziet er heel mooi uit en ik heb daar dan ook geen opmerkingen over.

NYC Liquid Eyeliner in de kleur 887 Black/Noir

NYC Liquid Eyeliner 887 Black/Noir

Bij NikkieTutorials zag ik dat ze deze eyeliner had in de kleur 887 black/noir. Dat was ook de reden waarom ik voor deze kleur ben gegaan. De eyeliner is lekker intens zwart en dat is ook wat ik zoek in een eyeliner.

NYC eyeliner

Ik kies bijna altijd voor een liquid eyeliner, omdat dit een hele fijne manier van werken is. Ik heb vanaf het begin altijd al gewerkt met een liquid eyeliner en ik zou echt niet voor een stiftje gaan. Eerlijk gezegd werkt dit beter voor mij haha. Het steeltje waar je de eyeliner mee aanbrengt is lang, dun en soepel. Je kan er heel makkelijk een mooie wing van maken.

Swatch

eyeliner

Het nadeel van een swatch maken met een liquid eyeliner is toch echt dat het mooi niet normaal lukt om een swatch te maken haha. Maar geloof mij de kleur is intens zwart en is niet zo’n waterige zwarte kleur.

eyeliner6

Uiteraard heb ik ook de eyeliner aangebracht op mijn ooglid zodat je de swatch beter kunt zien. Zoals je ook kunt zien lukte de eyeliner vandaag niet zo goed ,maar hé het gaat om de kleur. Die is gelukkig wel lekker zwart en valt tenminste goed op als ik een dikke wing wil maken.

De NYC Liquid Eyeliner blijft echt de hele dag zitten en is volgens mij ook een beetje waterproof. Als ik namelijk traanogen heb, dan loopt hij niet uit en dat is een dikke score! Het leuke is dat hij maar € 2,79 kost en gewoon te koop is bij de Kruidvat. Heb jij het niet zo op liquid eyeliners? Ze hebben hem ook in een stift vorm!

Ben jij al bekend met deze eyeliner van NYC?

 

6 reacties

  8 april 2016

  Ik houd niet zo van zulke puntjes, maar hij klinkt wel goed!  8 april 2016

  Ik vind het er goed uitzien  9 april 2016

  Het resultaat is prachtig! Lijkt me een fijne eyeliner 🙂  9 april 2016

  Mooi resultaat. Ik gebruik zelf liever een potloodje omdat ik dan een strakker lijntje kan zetten.  10 april 2016

  Ik vind het resultaat erg mooi, hij is mooi intens zwart van kleur en de prijs is ook prima ♥ xx


  Chiara

  3 april 2017

  Verkopen ze deze nog bij de Kruidvat? Ik vind het niet online of in de winkel in mijn buurt.. :/Laat een reactie achter

CommentLuv badge