14 juni 2016

Dior

Al een tijdje had ik Miss Dior op mijn wishlist staan en toen kwam het moment dat ik twee dure geurtjes in één maand kocht. Ik zag hem staan en ik dacht agh wat kan mij het ook schelen. Ik ging naar de kassa en dat allemaal in drie minuten. Yes, Miss Dior is echt één van mijn favoriete parfums en ik ben uiteraard gegaan voor de 50 ml. Vandaag ga ik wat meer over deze heerlijke geur vertellen.

Dior

Miss Dior Eau de Parfum komt in een mooie maar simpele verpakking. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de inhoud.

Dior

De flacon zelf ziet er geweldig uit. Dat strikje maakt de flacon ook helemaal af. Heel het plaatje klopt gewoon.

Dior

De elegante en gewaagde Eau de Parfum belichaamt de tijdloze verfijning van Miss Dior in een chypreachtig bloemenparfum. De hesperide aanzet van Siciliaanse mandarijn en bloedsinaasappel is gewaagd en meeslepend. Het bloemenhart is als een symfonie die de sensualiteit van de roos van Grasse verenigt met de Grandiflorum-jasmijn. De essence van Indonesische patchoeli verleent het parfum een hedendaags en sensueel gesofisticeerd aspect. Het is een Miss Dior waar we onmiddellijk van houden.

Dior

De geur is fris, en je ruikt de mandarijn en dat vind ik heerlijk. De geur is ook aanwezig, waardoor je de geur heel lang blijft ruiken. Elke keer als ik Miss Dior draag, krijg ik complimenten over de geur, super leuk!

Ik ben geen ster in het omschrijven van geuren, maar ik weet wel dat dit een heerlijke geur is. Wanneer ik de geur draag voel ik mij vrouwelijk en ik vind het fijn dat hij ook aanwezig is. Ik heb de 50 ml en die kost € 62,10 en ik heb hem gekocht bij de Douglas.

Ben jij al bekend met Miss Dior?

   

3 reacties

  14 juni 2016

  Ik wil deze denk ik aanschaffen! Al ben ik wel benieuwd hoe bloemig en hoe sterk je de mandarijn ruikt. Ik ben benieuwd, ik ga binnenkort eens rondsnuffelen in de Douglas 🙂  14 juni 2016

  Ik ben ook al een tijdje nieuwsgierig naar deze geur, de flacon is zo mooi en schattig tegelijk 🙂
  X  15 juni 2016

  Alleen door het flesje wil ik deze parfum al aanschaffen! xLaat een reactie achter

CommentLuv badge