3 mei 2016

 

marc3

Marc Jacobs Decadence Eau de Parfum is een parfum die je waarschijnlijk wel kent. Dit is niet zo heel gek, want de flacon van de parfum ziet er super leuk uit! Marc Jacobs Decadence zit namelijk in een tasje vorm, hoe leuk is dat? Naast dat de parfum heel lekker ruikt, is hij ook nog eens fotogeniek en vandaag ga ik er alles over vertellen.

Marc Jacobs

De flacon zelf is echt een plaatje om t zien. Marc Jacobs heeft daar goed over nagedacht, want het is een pareltje.

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Er zit namelijk een ketting door de dop heen en daaronder zit het tasje. Als je de parfum koopt zit de dop en het ‘tasje’ apart verpakt. Het doosje is namelijk al groot zat en daardoor heb je minder bagage.

Marc Jacobs

Marc Jacobs Decadence is een geur die luxueus is met een iconische flacon in de vorm van een handtasje. De geur heeft een als top een pruim, saffraan en iris. Het hart is een roos met iriswortel en jasmijn sambac. De basis is amber, vetiver en warm papyrushout. Deze combinatie is wat mij betreft de perfecte geur.

Marc Jacobs

Het is wel een wat zwaardere geur en hij is best aanwezig. Gedurende dag vervaagt hij langzaam, maar je blijft hem wel ruiken. Je moet er dus wel van houden.

Als ik ergens verliefd op ben geworden is het wel op de flacon, want wauw wat een pareltje is dit zeg! Naast dat de flacon er prachtig uitziet, is de geur ook nog eens heerlijk. Ik ben hier echt verliefd op geworden en als ik de geur draag, dan voel ik mij echt vrouwelijk. Ik heb de 50 ml, maar je hebt ook nog de 30 en de 100 ml.

Marc Jacobs Eau de Parfum 30 ml € 60,00
Marc Jacobs Eau de Parfum 50 ml € 85,55
Marc Jacobs Eau de Parfum 100 ml € 115,55

Wat vind jij van deze flacon?

 

 

5 reacties

  3 mei 2016

  Dit lijkt me best een heerlijke geur! Ik heb hem nog niet geroken, maar ik ben er wel benieuwd naar. En wat een prachtige verpakking heeft deze parfum toch <3

  Rosanne

  3 mei 2016

  Jaa de verpakking is prachtig!  3 mei 2016

  Ik heb dit geurtje ook onlangs gekocht en hij is zo heerlijk, de flacon is zo mooi hé 🙂
  X  3 mei 2016

  Vind hem inderdaad prachtig om te zien! ♥  3 mei 2016

  Heerlijk is die he! ik heb de 30 mlLaat een reactie achter

CommentLuv badge