25 februari 2016

makeupgeek

Makeup Geek, bijna iedereen is ondertussen wel bekend met dit merk. Dit is natuurlijk niet zo heel gek, want het pigment is geweldig voor zo’n lage prijs. Ook ik heb een bestelling gedaan en ik laat vandaag zien welke kleuren ik allemaal heb besteld. Ik kan alvast verklappen dat ik nog meer Makeup Geek Eyeshadows moet hebben en stiekem al een nieuwe bestelling binnen heb gekregen.

Makeup Geek Eyeshadows

Makeup Geek

 

Makeup Geek kende ik al door Jaclyn Hill, maar omdat je toen Makeup Geek alleen in Amerika kon bestellen hield het mij tegen om een bestelling te plaatsen. Totdat mijn vriendinnetje Rachel een aantal keer een bestelling had geplaatst en dus zag hoe mooi ze in het echt waren, moest ik zo snel mogelijk Makeup Geek gaan bestellen. Een kleine week later had ik mijn bestelling + Z palette in huis.

De kleuren

Makeup Geek

Bovenste rij: Glamorous, Magic Art, Voltage Onderste rij: Creme Brulee, Mocha, Shimma Shimma

Voor mijn eerste bestelling had ik gekozen voor zes kleuren. Ik heb Mocha, Glamorous, Shimma Shimma, Creme Brulee, Magic Art en Voltage besteld. De eerste vier kleuren komen uit de normale lijn. Magic Art is een Foiled eyeshadow en is dus intenser van kleur. Voltage is een Duochrome eyeshadow en heeft een aparte maar oh zo mooie glans over zich heen.

Swatches

Makeup Geek swatches

Makeup Geek swatches

Wauw, dat was het eerste woord wat ik dacht toen ik de swatches zag. De pigmentatie is ontzettend goed, de oogschaduws voelen heel zacht aan en deze swatch krijg je al door één keer met je vinger over de pan heen te gaan.

Makeup Geek look

Ik heb een look gemaakt waarbij ik alle kleuren heb gebruikt behalve Glamorous. De oogschaduws zijn ontzettend fijn om mee te werken en ze veroorzaken bijna geen fall out en blenden heel fijn. Ik ben verkocht en binnenkort laat ik een look zien waar ik alles stap voor stap uit leg.

makeupgeek9

De normale eyeshadows kosten € 6,71. De duochrome eyeshadows kosten ook € 6,71 en de foiled eyeshadows kosten € 10,00. Ik ben zo blij dat ik eindelijk Makeup Geek in mijn leven heb en ik kan niet wachten om een aantal Z palettes te vullen met deze pareltjes.

Ben jij al bekend met Makeup Geek?

14 reacties

  25 februari 2016

  Ik word steeds enthousiaster na het lezen van reviews. Wat een prachtige kleuren heb je en wat zijn ze goed gepigmenteerd zeg. Ik ga ook maar even kijken 🙂

  Rosanne

  25 februari 2016

  Ik ben er ook onwijs blij mee, bestelling nummer twee is alweer binnen hihi.  25 februari 2016

  Potverdorie wat een prachtige kleuren weer! Ik heb ook weer zo’n zin om te bestellen!

  Rosanne

  25 februari 2016

  Ik zeg DOEN! haha  25 februari 2016

  Wauw ik zie echt alleen maar mooie swatches van Makeup Geek! Misschien dat ik binnenkort ook maar eens ga bestellen, want WAUW wat is het een mooi merk.

  Rosanne

  25 februari 2016

  Het is inderdaad echt een heel mooi merk en mooie kleuren hebben ze ook! Ik zou zeker wat gaan bestellen, want je gaat er echt geen spijt van hebben!  25 februari 2016

  Wauw, prachtig! ♥ Ik wil ook graag een keer bestellen bij make-up geek en mijn eigen z-palette samen stellen xx Liefs

  Rosanne

  25 februari 2016

  Daar ga je ook echt geen spijt van krijgen!  25 februari 2016

  Wauw wat een prachtige kleuren heb je gekocht. Hier wil ik ook nog wel wat van kopen

  Rosanne

  25 februari 2016

  Het zijn zeker prachtige kleuren, gebruik ze bijna elke dag sinds ik ze heb!  26 februari 2016

  wauw wat een ontzettend mooie kleurtjes

  liefs
  Karlien

  Rosanne

  1 maart 2016

  Ik ben er ook echt onwijs blij mee!  10 maart 2016

  Ik heb ondertussen ongeveer 45 Makeup Geek eyeshadows en ik wil er alleen nog maar meer! Zonder twijfel de beste oogschaduws die ik ook heb gebruikt.

  Rosanne

  10 maart 2016

  Ik ben het helemaal met je eens! Ik ben nu echt verslaafd aan MUGLaat een reactie achter

CommentLuv badge