21 juni 2016

Makeup Geek

Oké Makeup Geek is echt één van mijn favoriete merken geworden de laatste tijd. De eerste keer dat ik mijn bestelling vol met Makeup Geek eyeshadows binnen kreeg, was ik al heel erg blij. En inmiddels heb ik twee bestellingen binnen gekregen en de volgende is al onderweg. De eyeshadows die ik nu binnen heb gekregen zijn meer paarsige tinten en sinds ik deze kleuren heb, draag ik ze heel vaak. Vandaag laat ik mijn twee nieuwe aanwinsten zien.

Eigenlijk heb ik drie nieuwe aanwinsten, want ik had naast Twilight en Bitten ook Secret Garden besteld. Ik kwam er later achter dat ik Secret Garden dubbel had besteld, dus dat was een beetje dom voor mij. Maar wel heel leuk voor één van jullie want ik ga een winactie organiseren, waarbij je ook kans maakt op Secret Garden YAY!

Makeup Geek

De verpakking is hetzelfde als altijd en die vind ik nog steeds heel erg leuk. Twilight en Bitten zijn pressed eyeshadows en Secret Garden is een duochrome eyeshadow.

Makeup Geek

Ik heb juist gekozen voor Twilight en Bitten, omdat ik nog niet echt zulke kleuren in mijn stash had zitten. Ik wou ook graag een keertje wat anders bestellen en dat is deze keer heel goed gelukt.

Bitten is een paarse kleur, Secret Garden een groene kleur met een bepaalde glans en Twilight is een licht paarse kleur.

Makeup Geek

Hier zie je de swatches van mijn nieuwe aanwinsten. Ze brengen zacht en heel fijn aan. De kleuren hebben ook veel pigment en dat is ook altijd heel fijn. Het leuke is dat je er weinig voor betaalt, maar toch zulke mooie kleuren ervoor terug krijgt.

Makeup Geek

Uiteraard heb ik ook een mooie look gemaakt met mijn nieuwe Makeup Geek eyeshadows.

Makeup Geek

Twilight heb ik op mijn bewegend ooglid gebruikt en Bitten in mijn crease. Ik ben zulke kleuren helemaal niet gewend, maar wauw wat zijn ze prachtig. Ik ben ook heel erg blij dat ik ze in mijn stash heb zitten.

Makeup Geek

En full-face ziet er look er zo uit. Ik heb hem gecombineerd met een liquid lipstick van Gerard Cosmetics met de naam Cher.

Er staan nog super veel mooie eyeshadows op mijn wislisht en ik weet ook zeker dat ik ze ga bestellen. Maar voor nu zijn Twilight en Bitten mijn favorieten.

Wat kleur wil jij nog heel graag hebben?

 

 

5 reacties

  21 juni 2016

  Prachtige kleurtjes heb je gekocht mop! ze zien er goed uit!  21 juni 2016

  Mooie en draagbare look! Ik moet mijn MUG oogschaduws er ook weer eens bij pakken!  21 juni 2016

  Wat een mooie kleurtjes weer!
  Ik ben benieuwd naar de winactie: Secret Garden ziet er onwijs tof uit namelijk!  22 juni 2016

  Erg mooie look heb je er mee gemaakt! Ik wil binnenkort een aantal makeupgeek oogschaduws bestellen xx  26 juni 2016

  Ik heb nog helemaal geen ervaring met dit merk, maar het ziet er prachtig uit! 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge