14 april 2016

Makeupgeek

Makeup Geek is sowieso mijn favoriete merk qua oogschaduws. De kleuren zijn allemaal zeer gepigmenteerd, ze zijn stuk voor stuk heel mooi en bovendien zijn ze ook nog eens betaalbaar. Na mijn eerste bestelling besloot ik om weer een nieuwe bestelling te gaan plaatsen en ik moet eerlijk zeggen dat mijn derde bestelling ook weer onderweg is. Vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinsten zien.

makeupgeek

Ik heb acht kleuren besteld, waarvan vier normale, drie duochrome eyeshadows en één foiled eyeshadow.

makeupgeek

Van de duochrome lijn heb ik Secret Garden, Ritzy en Steampunk. En van de foiled eyeshadow lijn heb ik Grandstand besteld.

makeupgeek

Van de normale lijn heb ik Cosmopolitan, Prom Night, Cocoa Bear en Frappe besteld.

makeupgeek

Van links naar rechts: Ritzy, Steampunk, Secret Garden en Grandstand. Zoals je kunt zien hebben de kleuren enorm veel pigment en wauw wat zien ze er prachtig uit zeg!

makeupgeek

Van links naar rechts: Prom Night, Frappe, Cosmopolitan en Cocoa Bear. Het zijn weer stuk voor stuk prachtige kleuren waar ik enorm blij mee ben. Ze brengen fijn en zacht aan en hebben bijna geen fall-out. Perfect en dat voor zo’n lage prijs!

Makeup Geek

Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met mijn nieuwe pareltjes. Prom Night en Secret Garden heb ik op mijn bewegend ooglid gebruikt, Frappe in mijn crease en die heb ik naar boven geblend. In mijn buitenste ooghoek heb ik Cocoa Bear gebruikt.

Makeup Geek

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en ik gebruik ze bijna dagelijks. De normale en de duochrome eyeshadows kosten € 6,99 ongeveer en de foiled eyeshadows rond de tien euro.

Heb jij al eyeshadows van Makeup Geek?

 

10 reacties

  14 april 2016

  Wat een mooie kleuren heb je besteld <3 De fel blauwe zou ik ook nog wel willen, wauw! Gelukkig heb ik een goede smoes: mijn Z-palette moet nog vol 😀  14 april 2016

  Zelf gebruik ik eigenlijk bijna geen oogschaduw, maar ik vind het altijd zo mooi om te zien! prachtige kleuren en pigmentatie.  14 april 2016

  Deze foto’s vind ik prachtig meid je straalt! en mijn favoriete kleur is ook echt Secret Garden!  14 april 2016

  Oh wauw, dat zijn echt precies die kleuren die ik ook aan zou schaffen denk ik! Mooie bruine / roze tinten vind ik het <3 En die look die je hebt gemaakt: WOW! Mooie foto ook zeg!  14 april 2016

  Wat een prachtige kleuren. Ik heb nog steeds niks besteld van make-up geek, echt knap eigenlijk van mij haha  14 april 2016

  Ze zijn zo mooi! Ik ga ook snel weer een bestelling plaatsen! <3  14 april 2016

  Oeh ik heb die ook allemaal. Ze zijn zo mooi <3.  15 april 2016

  Mooie kleuren heb je gekozen, ze staan je erg mooi.  17 april 2016

  Wat een prachtkleuren weer!
  Ik moet ook echt een keer Make-Up Geek oogschaduws gaan bestellen: MAC kwaliteit voor een lagere prijs!  18 april 2016

  Wauw ze zijn echt prachtig ♥Laat een reactie achter

CommentLuv badge