3 maart 2016

MAC Diva

MAC Diva is een hele bekende lipstick op het gebied van rode lipsticks. En dat is ook niet zo heel gek, want het is echt een pareltje om te zien. Maar je moet er denk wel van houden, want Diva is niet zo’n standaard rode kleur. Nee Diva is een intens donkerrode kleur die ook nog eens ontzettend mooi is. Ik kwam er tot mijn schrik achter dat ik Diva niet eens in mijn bezit had en nog geen week later heb ik ook Diva aan mijn stash kunnen toevoegen.

MAC Diva

MAC Diva

De huls van MAC is algemeen bekend. Hij is zwart en oogt luxe. Diva is een donkerrode kleur die best veel mensen kunnen hebben. Maar omdat de kleur nogal intens en donker is kan hij als een best heftige lipstick worden ervaren. Ik vind hem zelf echt geweldig en ik hou van dieprode kleuren.

MAC Diva

Diva is een matte lipstick en daar was ik eerst best wel huiverig voor, want als je droge lippen hebt zie je de lijntjes juist extra goed met een matte lipstick. Maar het ging mij echt om de kleur en die vind ik geweldig!

Swatches

MAC Diva

Op de swatch is te zien dat het een matte lipstick is, maar met een romige structuur. De kleur is intens, lekker rood en donker.

MAC Diva swatch

De lipstick brengt heel fijn aan niet stroef, maar fijn. Doordat het een hele donkere kleur is, zie je de velletjes beter zitten dan andere lipsticks. Scrubben is dus een must! Maar bovenal het is een prachtige intens rode kleur.

MAC Diva

In het begin moest ik echt even wennen aan Diva, maar wauw wat ben ik er onwijs blij mee zeg! Tegenwoordig als ik een rode lipstick wil dragen, kies ik snel voor Diva. Het is een plaatje om te zien!

Heb jij MAC Diva al in je bezit?

10 reacties

  3 maart 2016

  Ik snap wel dat je even moest wennen, maar het is een hele toffe kleur!  3 maart 2016

  Ik vind de kleur wel erf tof, beetje donker erg leuk <3  3 maart 2016

  Wat een geweldige kleur!  3 maart 2016

  Wat blijft het toch een prachtige kleur! Ik wil hem ook graag aan mijn collectie gaan toevoegen.  3 maart 2016

  Erg mooie kleur zeg! Staat je ook weer prachtig xx Liefs  3 maart 2016

  ik heb dze ook
  hij is echt prachtig

  liefs
  Karlien  3 maart 2016

  Wauwie prachtige kleur, staat je zoals altijd prachtig!
  X  4 maart 2016

  Echt ’n Diva kleur 😉 Dit soort kleuren staan je erg mooi altijd!  4 maart 2016

  Wat staat deze kleur jou fantastisch zeg! Bij mij valt de lipstick veel donkerder uit, waardoor ik deze niet zo vaak gebruik.  4 maart 2016

  Ik kan me voorstellen dat je hier even aan moest wennen, maar de kleur staat je heel mooi. Liefs XLaat een reactie achter

CommentLuv badge