10 mei 2016

Lush Tisty Tosty

In Maastricht stapte ik sinds een lange tijd weer de Lush binnen. Ik wou heel graag weer een paar nieuwe producten voor in bad kopen. Gelukkig ben ik daar goed geslaagd en kwam ik de bath bomb Tisty Tosty tegen. Een product met een leuke naam en in de vorm van een hartje. Eenmaal in bad kwam ik voor een verassing te staan.

Lush Tisty Tosty

Lush Tisty Tosty viel mij gelijk op door de vorm en het leuke uiterlijk. Daarnaast ruikt hij ook nog eens heel lekker, wat natuurlijk een pluspunt is.

Dit is wat Lush zegt over Tisty Tosty:

De Tisty Tosty is waarschijnlijk de meest bruisende liefdesbetovering ter wereld. Het parfum is gemaakt met Turkse roosabsolute, een zeer kostbare substantie, plus het heerlijke geurende iriswortelpoeder van de Florentijnse iris. Zeven rozenknopjes bezegelen de betovering. Geniet van de liefde. Laat Tisty Tosty in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl het hart langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen..

Lush Tisty Tosty

Wat mij gelijk opviel is dat er bloemen in het product zitten. Ik had geen idee wat voor effect dit in mijn bad zou hebben.

Lush Tisty Tosty

Lush Tisty Tosty

Eenmaal in bad kwam er een heerlijke geur vrij. Het product zelf is vrijwel kleurloos, maar de bloemen die in het product zitten kwamen wel vrij. En zo zat ik opeens in een bad vol met bloemen, die ook nog eens heerlijk ruiken.

Lush Tisty Tosty ga ik zeker nog een keer kopen, Hij is namelijk heerlijk in bad en zorgt ervoor dat mijn lichaam verzorgd en zacht aanvoelt. Hij kost maar € 4,95 en is echt een aanrader!

Ken jij Tisty Tosty al?

 

 

10 reacties

  10 mei 2016

  Hij ziet er al zo zacht en cute uit! ik ben er benieuwd door geworden! fijn dat je dit hebt gedeeld liefs

  Rosanne

  11 mei 2016

  Hij is zooo lekker!  10 mei 2016

  Aaargh ik heb geen bad, maar zo leuk dit! Dat moet je vriend voor je kopen als romantisch cadeau hihi!

  Rosanne

  11 mei 2016

  Hahaha binnenkort een bad party houden met mijn vriend.  10 mei 2016

  Deze kende ik nog niet, maar hij ziet er wel leuk uit 🙂

  Rosanne

  11 mei 2016

  Die bloemen maken het super leuk hihi.  10 mei 2016

  Dit ziet er wel leuk uit

  Rosanne

  11 mei 2016

  Thanks girl!  10 mei 2016

  Oehh..deze lijkt mij heerlijk!!
  Ben benieuwd naar de geur 🙂
  X

  Rosanne

  11 mei 2016

  De geur is ook echt heerlijk!Laat een reactie achter

CommentLuv badge