22 maart 2016

limecrime3

Eindelijk heb ik een bestelling gedaan op Lime Crime. Sinds ik Pumpkin zag, was ik eigenlijk al heel snel verkocht. Het duurde daarom ook niet lang voordat ik mijn eerste bestelling plaatste en nu ben ik helemaal in de wolken met mijn nieuwe pareltjes. Vandaag laat ik mijn eerste aanwinst zien waar ik heel blij mee ben.

limecrime2

Het duurde ongeveer een weekje voordat ik de bestelling binnen had en dat was zeker het wachten waard. Wanneer ik namelijk het doosje open, zie ik deze schattige print erin zitten. Echt heel erg leuk dat ze daaraan hebben gedacht. Ik heb gekozen voor een liquid lipstick van Lime Crime. Deze lijn heet de Velvetenis en dat is ook toepasselijk. De lipsticks zijn namelijk vloeibaar als je ze aanbrengt, maar drogen heel fijn mat op. Je voelt ze dan ook niet zitten en dat is zeker een groot pluspunt!

Lime Crime Velvetines Pumpkin

limecrime

De lipstick zit verpakt in roze papier en de details zien er zo leuk uit! Het doosje is zelf is ook al super leuk om in je stash te hebben. Het is totaal iets anders dan mijn andere verpakkingen die ik heb.

limecrime

Wanneer ik de liquid lipstick uit het doosje heb gehaald voelt het heel luxe aan in mijn hand. De huls is namelijk van glas en als je die  laat vallen dan ben ik bang dat hij kapot gaat. Het glas is matte en de dop is roze met bloemen en met de naam van het merk.

limecrime4

De naam Pumpkin vind ik ook echt bij de kleur passen. Heel erg leuk dat ze ook aandacht hebben voor de namen. Zo maakt het kopen van deze Velvetines nog leuker.

Lime Crime Velvetines Pumpkin swatch

limecrime

Tijd voor de swatch! Zoals je kan zien brengt hij vloeibaar aan. Na een half minuutje of zelfs korter is de lipstick al helemaal opgedroogd. Het is daarom belangrijk dat je snel en precies werkt.

limecrime

Gelukkig is de applicator heel fijn om mee te werken en is hij ook buigzaam. Zo vind ik het prettiger om een mooie lijn te zetten op mijn lippen.

Lime Crime

Ik ben echt helemaal verliefd op deze kleur en dat is volgens mij ook wel te merken. Hij blijft namelijk ook lang zitten en slijt langzaam van je lippen af. Dit is vooral aan de binnenkant dus na een paar maaltijden is het een idee om hem bij te werken en dat gaat ook nog eens heel soepel.

Lime crime

Yaaaaasss tijd voor een full-face foto. Het is een hele mooie kleur die ik ook gewoon overdag draag. Het enigste nadeel van deze liquid lipstick is dat hij wel een beetje kruimelt als je heel de tijd eet en drinkt. Maar hé dat is ook logisch. Het voordeel is wel dat hij heel makkelijk bij te werken is en dat hij dan niet raar gaat zitten.

Ik heb deze Lime Crime Velvetines gekocht op de site van Lime Crime en kost ongeveer € 18,00. Ze hebben regelmatig leuke acties, dus neem zeker eens een kijkje.

Wat vindt jij van deze kleur?

       

10 reacties

  22 maart 2016

  Ik heb nog nooit gekeken op de site van Limecrime, maar ik zie wel altijd toffe producten voorbij komen. Hij staat je goed!  22 maart 2016

  Ik vind deze kleur heel gaaf bij je staan!  22 maart 2016

  Wauw mooi kleurtje, die jou zoals altijd mooi staat 🙂
  X  22 maart 2016

  heel mooi kleurtje meid
  iets donkerder dan ik had gedacht, maar zeker wel mooi

  liefs
  Karlien  22 maart 2016

  Heel erg mooie kleur!
  Ik wil al heel lang een aantal producten van LimeCrime hebben, maar heb het nog altijd niet gedaan. Haha  23 maart 2016

  Ziet er goed uit, prachtige kleur roos staat je goed  23 maart 2016

  Ik vergeet de velvetines van Limecrime steeds! Wil ze graag eens proberen, want ze lijken me heel fijn. Mooie kleur is dit en staat je top  28 maart 2016

  Wauw, wat een prachtige kleur! Hij staat je ook ontzettend goed ♥ xx Liefs

  Rosanne

  30 maart 2016

  Aaah super lief, thanks!  9 april 2016

  Wat een mooie kleur! En wat heb je prachtige foto’s gemaakt!! <3Laat een reactie achter

CommentLuv badge