25 augustus 2016

Hugo Boss

Het is roze, ziet er vrouwelijk uit en ruikt overheerlijk. Rara wat is dat? Het is mijn nieuwe geurtje met de naam Hugo Boss Ma Vie Pour Femme. Omdat ik niet zo lang geleden jarig was, heb ik een paar bonnen gekregen. Ik was eigenlijk van plan om maar één parfum te halen, maar dat werden er twee. Ik kocht namelijk dit heerlijke geurtje van Hugo Boss. De geur sprak mij gelijk aan en een aantal minuten later liep ik met een blij hoofd de winkel uit, samen met mijn nieuwe geurtjes.

Zoals je net al las, heb ik twee geurtjes gekocht. En vandaag ga ik jullie alles vertellen over Ma Vie Pour Femme van Hugo Boss.

Verpakking

Hugo Boss

De verpakking is roze en laat dat nou net mijn lievelingskleur zijn. Ik zag hem namelijk staan en ik wou hem eigenlijk kopen vanwege de verpakking. Gelukkig is de geur ontzettend lekker en ben ik maar al te blij dat ik hem heb gekocht.

De geur

Hugo Boss

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme, is geïnspireerd op onafhankelijke vrouwen die even stilstaan om te genieten van de simpele dingen in het leven. Het is echt een frisse, lichte en vrouwelijke geur die heerlijke ingrediënten bevat. Hij bevat cactusbloemakkoord, een vrouwelijk bloemenboeket met rozenblaadjes en warm cederhout, die de essentie van de onafhankelijke Hugo Boss vrouw vangen.

Het is een frisse geur die je elke dag kan dragen. Omdat hij ietsjes aan de lichte kant is, kan ik mij voorstellen dat dit meer een lente en zomer geur is. Maar in de herfst en in de winter ga ik hem zeker ook dragen.

Flacon

Hugo Boss

Ik vind dit echt een heerlijke geur en ik draag hem sinds ik hem heb regelmatig. Hij geeft mij een vrouwelijk, zacht, lieflijk en romantisch gevoel. Ik hou van vrij stevige geuren, maar zo’n frisse geur als Ma Vie Pour Femme had ik nog niet in mijn bezit.

De flacon is een combinatie van roze en goud en ziet er niet alleen vrouwelijk uit, het is ook een parfum die zeker gezien mag worden.

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is te koop bij o.a. de Douglas en ICI Paris. Ik heb zelf de 50 ml en die kost € 79,54

Ben jij al bekend met deze heerlijk geur?

 

3 reacties

  25 augustus 2016

  Ohh dit lijkt me best een heerlijke parfum! Ik hou van frisse geurtjes namelijk. En de verpakking (ROZE!) ziet er ook heel erg lief en zacht uit <3  27 augustus 2016

  Lijkt mij echt een heerlijke parfum. De foto’s die je hebt gemaakt voor het artikel zijn ook echt mooi geworden! 🙂  6 september 2016

  wauw je foto’s, al dat roze <3 zo pretty! de parfum klinkt ook héérlijk!Laat een reactie achter

CommentLuv badge