24 maart 2016

HARA

Als je mij een jaar geleden had gevraagd of ik fan was van HaRa? Dan had ik je duidelijk gemaakt dat ik niet bepaald fan ben. Dit is nu totaal veranderd want sinds ik kennis heb gemaakt met de skincare lijn van HaRa ben ik verkocht. En het meest ideale is dat mijn lieve vriendinnetje Rachel HaRa consulente is en ik altijd bij haar terecht kan voor nieuwe producten van de skincare lijn. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de Naturelle Skin Milk & Hydro Tonic.

Een groot voordeel van HaRa is dat alle ingrediënten natuurlijk zijn. Er zit namelijk geen alcohol, parfum of siliconen in. De ingrediënten die verwerkt zitten in de verzorgingsproducten zijn verzorgend, beschermend, ontzwellend, voedt, hydrateert, kalmeert, gladmakende werking, geeft huid weer een boost. En laat dat nou net iets zijn wat ik nodig heb.

HARA

Ik heb zelf gekozen voor de HaRa Naturelle Skin Milk & Hydro Tonic. Ik wou op deze manier kennis maken met het merk en ik zal je vertellen dat er van beide producten al een nieuwe in de kast staat.

Ik heb altijd al last gehad van een vette huid en van sommige verzorgingsproducten kreeg ik uitslag en roodheid in mijn gezicht. Rachel was heel positief over deze twee producten en ik had zoiets van ja ik heb toch niets te verliezen en ging de producten eens uitgebreid testen.

We zijn nu ongeveer twee maanden verder en nu kan ik pas echt zeggen of de producten mij hebben geholpen. Kijk een vette huid blijf je houden, maar je kan het wel minder laten worden.

HaRa Naturelle Skin Milk

HaRa Naturelle Skin Milik

Laten we eerst beginnen met de HaRa Naturelle Skin Milk. Normaal gesproken heb ik best veel product nodig om mijn make-up te verwijderen. In eerste instantie dacht ik ook dat bij de HaRa Naturelle Skin Milk dit het geval was. Ook was ik best bang hoe mijn huid erop zou reageren, aangezien ik een vrij lastige huid heb.

Het uiterlijk van de Skin Milk ziet er in ieder geval goed uit. Het oogt classy en geeft mij een luxe gevoel. Je ziet gelijk met welk product je te maken hebt en dat is ook altijd fijn om te weten. Wat ook heel prettig is dat je zelf kan bepalen hoeveel product je nodig heb. En het leuke is je hebt echt maar een heel klein beetje nodig. Ik verdeel de skin milk op mijn gezicht en masseer het in. Daardoor laat alle make-up los en kan ik het makkelijk verwijderen met een watje.

HaRa Naturelle Skin Milk

De substantie is wit en een beetje melkachtig. Hierdoor is het product heel gemakkelijk te verdelen over mijn gezicht. Ik ben helemaal fan van de Skin Milk. Mijn huid reageert er namelijk heel erg goed op en na een klein maandje ongeveer werd mijn huid minder rood had ik bijna geen oneffenheden meer en ik was er helemaal verbaasd over.

De HaRa Naturelle Skin Milk kost € 12,50 en is onder andere te koop bij Rachel. Haar linkje zet ik hieronder in het artikel neer.

HaRa Naturelle Skin Tonic

Als ik een Milk heb gebruikt om mijn gezicht te reinigen, vind ik het zelf altijd heel fijn om nog een tonic te gebruiken. Dit is niet alleen verfrissend, het zorgt er ook nog eens voor dat de laatste restjes make-up van je huid verwijderd worden. Het uiterlijk is net zoals de Skin milk classy en stijlvol. Ik hou van zulke verpakkingen!

HaRa Naturelle Hydro Tonic

De tonic zorgt er ook nog eens voor dat de roodheid in je gezicht weggaat of verminderd en dat je poriën gaan sluiten. Van dat laatste zie ik nog niet zo’n hele groot verschil, maar je kan wel zien dat het minder is. Na twee maanden kan ik ook echt zeggen dat mijn huid eindelijk weer rustig is na een lange tijd.

HaRa Naturelle Skin Tonic

De tonic is zoals je al kan zien echt een tonic. De substantie is namelijk waterig en is een beetje gelig van kleur. Allebei de producten hebben een hele fijne geur een beetje natuurlijk zo kan ik de geur het beste omschrijven. Ook met de tonic ben ik super tevreden!

Sinds ik de HaRa producten gebruik is niet alleen mijn huid gekalmeerd maar is mijn vette huid ook iets minder vet geworden. Ja ik ben heel tevreden over de producten. De prijzen vallen ook heel erg mee! Ze kosten allebei € 12,50 per stuk wat ik een hele mooie prijs vind, van wat je ervan terug krijg.

Heb jij weleens van HaRa gehoord?

Informatie over deze producten kun je via deze link vinden.

 

4 reacties

  24 maart 2016

  Wat ben ik blij dat ik ook jouw huid heb kunnen helpen met de hara meid! gelukkig zijn jij Mariëlle en Manon (bloggers) al helemaal om van deze producten.

  Het is qua prijs gewoon inderdaad te doen en je huid zal steeds meer blijven opknappen en na loop van tijd ook steeds minder vet worden.

  Liefs  24 maart 2016

  Heerlijke producten zijn dit! Heb ze zelf ook een keer geprobeerd.  24 maart 2016

  Ik word er steeds meer nieuwsgierig naar, als ik mijn voorraad verzorgingsproducten heb opgemaakt ga ik ze eens uitproberen 🙂 X  24 maart 2016

  Ik kende het merk nog niet, ziet er goed uit!Laat een reactie achter

CommentLuv badge