7 juni 2016

Gerard Cosmetics

Wie kent Gerard Cosmetics nou niet? Tegenwoordig zijn de liquid lipsticks populair in blogland. Ik wou eerst niet meedoen met de hype rondom Gerard Cosmetics, maar mijn nieuwsgierigheid won het en ik bestelde een aantal lipsticks waaronder de liquid lipstick met de naam Cher. De kleur is niet een kleur die ik snel zou kopen, maar bij andere meiden stond hij geweldig en ik moest hem gewoon hebben.

Gerard Cosmetics

Een paar weken geleden kon je ook een andere lipstick zien van Gerard Cosmetics. Dit was echt een lipstick met een matte finish en nog steeds draag ik hem elke dag. Daarom was ik ook heel benieuwd geworden naar de liquid lipsticks van Gerard Cosmetics. Ik heb er twee besteld, namelijk Cher en Serenity. De laatste ga ik niet reviewen op mijn blog, omdat ik hem al vaak voorbij heb zien komen op andere blogs.

Gerard Cosmetics

De verpakking ziet er in ieder geval heel mooi uit. Dat zijn in ieder geval pluspunten. De lipstick zit in een kartonnen doosje, wat ik zelf altijd fijn vind. De huls is volgens mij van mat glas en het voelt ook heel prettig aan in mijn hand.

Gerard Cosmetics

Ik heb gekozen voor Cher, omdat het een kleur is die ik eigenlijk nog niet had. Het is een wat grauwige kleur, met een paarse ondertoon. Normaal gesproken ga ik niet voor paarse tinten, omdat dit een kleur is die mij niet zo goed staat.

Het borsteltje ziet er ook goed uit en brengt ook nog eens heel fin aan. Ik kan namelijk heel precies hiermee werken en ik heb niet het gevoel dat het moeizaam gaat.

 

Gerard Cosmetics

De swatch ziet er hetzelfde uit als de kleur in de verpakking. De kleur zelf vind ik echt heel tof en ik kon ook niet wachten om foto’s te maken. Hij voelt mat aan en de structuur is prettig. Hij droogt niet ontzettend snel op, maar als hij eenmaal is opgedroogd is blijft hij een tijdje mooi zitten. Het fijne aan deze liquid lipstick is ook dat hij geleidelijk vervaagd.

Gerard Cosmetics

En zo ziet de kleur er full-face uit. Ik ben heel blij met Cher, ook al is het een kleur die ik normaal gesproken niet snel zou dragen. Toch pak ik hem sinds ik hem heb er tegenwoordig bij.

Gerard Cosmetics

Hij blijft dus lang op zijn plek zitten, brengt fijn aan en voelt ook fijn op mijn lippen. Je kan de liquid lipsticks van Gerard Cosmetics kopen in Nederlandse webshops, maar dan betaal je al snel rond de € 20,00. Ik heb hem zelf besteld via Beautybay.com en binnen een week was mijn bestelling binnen en de lipsticks kosten daar rond de € 11,00.

Heb jij al een liquid lipstick van Gerard Cosmetics?

 

7 reacties

  7 juni 2016

  Loveeee Beautybay! Ik heb nog niets van dit merk, maar ben wel heel benieuwd!

  Rosanne

  7 juni 2016

  De substantie is ook echt super fijn!  7 juni 2016

  Mooi kleurtje! Ik wist niet dat het zoveel geld kon schelen, thanks voor de tip 🙂

  x Chantal http://www.commedescoco.nl

  Rosanne

  7 juni 2016

  Aah lief dankjewel! Ik stond er ook van te kijken hihi.  7 juni 2016

  wauw hij is echt super mooi

  Rosanne

  7 juni 2016

  Het is echt een plaatje!  9 juni 2016

  O wauw wat een prachtige kleur! Echt een tint voor mij, hihiLaat een reactie achter

CommentLuv badge