16 augustus 2016

gerard1

Dat ik dol ben op lipsticks, dat is algemeen bekend. Mijn lipstick stash is daarom ook best groot. Ondanks dat ik veel lipsticks in mijn bezit heb, is er altijd ruimte voor een nieuw pareltje. Ik ben al een tijdje bekend met de lip producten van Gerard Cosmetics en ik had zin om weer een nieuwe lipstick te kopen. Deze keer had ik behoefte aan een felle rode lipstick. Een week later kwam Fire Engine binnen en ik kan je nu al vertellen dat ik dol ben op mijn nieuwste aanwinst.

De verpakking

Gerard Cosmetics

De verpakking vind ik er heel mooi uitzien. Het is misschien wel een ‘goedkope’ lipstick van € 10,00, maar dat betekent niet dat hij er goedkoop uit hoeft te zien. De huls is zoals je kunt zien goud en de naam van Gerard Cosmetics staat er ook op. Het is je waarschijnlijk wel opgevallen dat de vorm bijna hetzelfde is als de lipsticks van MAC, alleen deze huls is goud.

Fire Engine

Gerard Cosmetics

Fire Engine is een fel rode kleur zoals je kunt zien. Ik vind dit echt een prachtige kleur en sowieso heb ik een zwak voor felle rode lipsticks. Ik was daarom ook heel erg benieuwd of de kleur net zo mooi zou zijn op mijn lippen als in de huls.

Swatch

Gerard Cosmetics

De swatch komt weer heel anders over dan de kleur in de huls. Wel is het een matte kleur en daar hou ik van.

Full-face

Gerard Cosmetics

Gelukkig komt de kleur anders over op mijn lippen en daar ben ik echt heel blij om. Het is namelijk een prachtige rode kleur die je met gemak overdag kan dragen. Het kan zijn dat de kleur misschien iets te heftig voor je is om overdag te dragen, maar persoonlijk hou ik van zulke kleuren.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe aanwinst en ik weet zeker dat ik hem er regelmatig bij zal gaan pakken. Ik heb deze lipstick van Gerard Cosmetics besteld op beautybay en binnen een week had ik hem al in huis. De lipstick kost ongeveer € 10,00 en dat is hij zeker waard!

Ben jij ook zo dol op lipsticks?

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge